Par Pacific Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Par Pacific Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Par Pacific Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Par Pacific Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Par Pacific Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Par Pacific Holdings Inc delen.

Par Pacific Holdings Inc is gevestigd in Houston in US. Par Pacific Holdings telt momenteel 863 werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. William Pate is de CEO van Par Pacific Holdings Inc.

Par Pacific Holdings Inc

Aandelen Par Pacific Holdings kopen

Koop Par Pacific Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Par Pacific Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Par Pacific Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Par Pacific Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Par Pacific Holdings.

Par Pacific Holdings koers

Datum 29 maart 2023
Slotkoers $29,21 -1,25%
Handelsvolume 554.213
Openingskoers $29,58
Hoogste koers $29,81
Laagste koers $29,02
Koersbereik $0,79
Ticker PARR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Par Pacific Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Par Pacific Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 maart 2023 $29,21 -1,25% 554.213 $29,58 $29,81 $29,02
28 maart 2023 $29,34 +2,95% 860.900 $28,50 $29,90 $28,50
27 maart 2023 $28,54 +0,28% 1.010.111 $28,46 $28,77 $27,78
24 maart 2023 $27,84 +4,27% 906.266 $26,70 $27,92 $26,29
23 maart 2023 $27,43 -3,35% 545.660 $28,38 $28,84 $27,16

Aandelen Par Pacific Holdings Inc koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Par Pacific Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Par Pacific Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Par Pacific Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Par Pacific Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Par Pacific Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Par Pacific Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Par Pacific Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Par Pacific Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Par Pacific Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Par Pacific Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Par Pacific Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Par Pacific Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Par Pacific Holdings.

Par Pacific Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Par Pacific Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Par Pacific Holdings Inc?

De CEO van Par Pacific Holdings Inc is William Pate.

Wat is de actuele Par Pacific Holdings Inc aandelen koers?

Het Par Pacific Holdings Inc-aandeel had op 29-03-2023 een openingskoers van $29,58, de hoogste koers was $29,81 en de laagste koers was $29,02. De slotkoers was $29,21 en is daarmee met 0,44% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Par Pacific Holdings Inc kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Par Pacific Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Par Pacific Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Par Pacific Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Par Pacific Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Par Pacific Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Par Pacific Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Par Pacific Holdings Inc stijgen in 2023?

Gaat Par Pacific Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Par Pacific Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Par Pacific Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Par Pacific Holdings Inc aandelen kopen?

Par Pacific Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Par Pacific Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen