Pampa Energia Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pampa Energia SA bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pampa Energia, wat de huidige verwachtingen zijn van Pampa Energiaen hoe de toekomst eruit zal zien voor Pampa Energia. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pampa Energia SA delen.

Pampa Energia SA is gevestigd in Buenos Aires in Argentina. Pampa Energia telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Gustavo Mariani is de CEO van Pampa Energia SA.

Pampa Energia SA

Aandelen Pampa Energia kopen

Koop Pampa Energia SA aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pampa Energia stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pampa Energia  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pampa Energia aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pampa Energia.

Pampa Energia koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $27,42 -4,19%
Handelsvolume 110.098
Openingskoers $28,62
Hoogste koers $28,82
Laagste koers $27,26
Koersbereik $1,56
Ticker PAM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Pampa Energia koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pampa Energia over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $27,42 -4,19% 110.098 $28,62 $28,82 $27,26
2 december 2022 $28,64 -1,14% 99.999 $28,97 $29,44 $28,63
1 december 2022 $29,11 +0,83% 169.019 $28,87 $29,46 $28,40
30 november 2022 $28,65 -1,21% 97.437 $29,00 $29,40 $28,21
29 november 2022 $28,99 +3,57% 95.587 $27,99 $29,15 $27,88

Aandelen Pampa Energia SA koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pampa Energia? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pampa Energia koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pampa Energia te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pampa Energia van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pampa Energia over de laatste 5 handelsdagen

Pampa Energia aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pampa Energia koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pampa Energia nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pampa Energia

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pampa Energia koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pampa Energia in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pampa Energia. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pampa Energia.

Pampa Energia aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pampa Energia: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pampa Energia SA?

De CEO van Pampa Energia SA is Gustavo Mariani.

Wat is de actuele Pampa Energia SA aandelen koers?

Het Pampa Energia SA-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $28,62, de hoogste koers was $28,82 en de laagste koers was $27,26. De slotkoers was $27,42 en is daarmee met 4,26% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pampa Energia SA kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pampa Energia SA te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pampa Energia SA te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pampa Energia SA wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pampa Energia SA koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pampa Energia SA ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pampa Energia SA? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pampa Energia SA stijgen in 2022?

Gaat Pampa Energia SA volgend jaar in de prijs omhoog? Pampa Energia SA is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pampa Energia SA en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pampa Energia SA aandelen kopen?

Pampa Energia SA aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pampa Energia SA aandelen kopen:

Andere aandelen