Ormat Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ormat Technologies Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ormat Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Ormat Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ormat Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ormat Technologies Inc delen.

Ormat Technologies Inc is gevestigd in Reno in US. Ormat Technologies telt momenteel 1.400 werknemers en is actief in de sector Utilities. Doron Blachar is de CEO van Ormat Technologies Inc.

Ormat Technologies Inc

Aandelen Ormat Technologies kopen

Koop Ormat Technologies Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ormat Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ormat Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ormat Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ormat Technologies.

Ormat Technologies koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $88,45 -1,50%
Handelsvolume 262.604
Openingskoers $89,80
Hoogste koers $90,30
Laagste koers $88,14
Koersbereik $2,16
Ticker ORA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ormat Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ormat Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $88,45 -1,50% 262.604 $89,80 $90,30 $88,14
7 december 2022 $89,49 -0,16% 215.324 $89,63 $90,58 $88,80
6 december 2022 $89,87 -1,64% 308.258 $91,37 $91,82 $88,72
5 december 2022 $91,37 -0,07% 356.797 $91,43 $91,68 $89,82
2 december 2022 $91,00 +2,37% 445.553 $88,89 $92,21 $88,81

Aandelen Ormat Technologies Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ormat Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ormat Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ormat Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ormat Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ormat Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Ormat Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ormat Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ormat Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ormat Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ormat Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ormat Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ormat Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ormat Technologies.

Ormat Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ormat Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ormat Technologies Inc?

De CEO van Ormat Technologies Inc is Doron Blachar.

Wat is de actuele Ormat Technologies Inc aandelen koers?

Het Ormat Technologies Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $89,80, de hoogste koers was $90,30 en de laagste koers was $88,14. De slotkoers was $88,45 en is daarmee met 1,16% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ormat Technologies Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ormat Technologies Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ormat Technologies Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ormat Technologies Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ormat Technologies Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ormat Technologies Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ormat Technologies Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ormat Technologies Inc stijgen in 2022?

Gaat Ormat Technologies Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Ormat Technologies Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ormat Technologies Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ormat Technologies Inc aandelen kopen?

Ormat Technologies Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ormat Technologies Inc aandelen kopen:

Andere aandelen