Orion Engineered Carbons Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Orion Engineered Carbons S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Orion Engineered Carbons, wat de huidige verwachtingen zijn van Orion Engineered Carbonsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Orion Engineered Carbons. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Orion Engineered Carbons S.A. delen.

Orion Engineered Carbons S.A. is gevestigd in Yeosu in South Korea. Orion Engineered Carbons telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Orion Engineered Carbons S.A..

Orion Engineered Carbons S.A.

Aandelen Orion Engineered Carbons kopen

Koop Orion Engineered Carbons S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Orion Engineered Carbons stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Orion Engineered Carbons  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Orion Engineered Carbons aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Orion Engineered Carbons.

Orion Engineered Carbons koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $13,98 -0,64%
Handelsvolume 248.230
Openingskoers $14,07
Hoogste koers $14,32
Laagste koers $13,87
Koersbereik $0,45
Ticker OEC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Orion Engineered Carbons koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Orion Engineered Carbons over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $13,98 -0,64% 248.230 $14,07 $14,32 $13,87
5 oktober 2022 $14,21 0,00% 542.868 $14,21 $14,43 $13,99
4 oktober 2022 $14,49 +0,14% 559.060 $14,47 $14,71 $14,33
3 oktober 2022 $14,14 +3,74% 377.436 $13,63 $14,29 $13,57
29 september 2022 $13,56 -2,87% 682.272 $13,96 $13,96 $13,19

Aandelen Orion Engineered Carbons S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Orion Engineered Carbons? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Orion Engineered Carbons koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Orion Engineered Carbons te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Orion Engineered Carbons van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Orion Engineered Carbons over de laatste 5 handelsdagen

Orion Engineered Carbons aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Orion Engineered Carbons koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Orion Engineered Carbons nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Orion Engineered Carbons

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Orion Engineered Carbons koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Orion Engineered Carbons in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Orion Engineered Carbons. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Orion Engineered Carbons.

Orion Engineered Carbons aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Orion Engineered Carbons: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Orion Engineered Carbons S.A.?

De CEO van Orion Engineered Carbons S.A. is .

Wat is de actuele Orion Engineered Carbons S.A. aandelen koers?

Het Orion Engineered Carbons S.A.-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $14,07, de hoogste koers was $14,32 en de laagste koers was $13,87. De slotkoers was $13,98 en is daarmee met 1,62% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Orion Engineered Carbons S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Orion Engineered Carbons S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Orion Engineered Carbons S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Orion Engineered Carbons S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Orion Engineered Carbons S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Orion Engineered Carbons S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Orion Engineered Carbons S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Orion Engineered Carbons S.A. stijgen in 2022?

Gaat Orion Engineered Carbons S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Orion Engineered Carbons S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Orion Engineered Carbons S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Orion Engineered Carbons S.A. aandelen kopen?

Orion Engineered Carbons S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Orion Engineered Carbons S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen