Ordina Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ordina NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ordina, wat de huidige verwachtingen zijn van Ordinaen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ordina. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ordina NV delen.

Ordina NV is gevestigd in Nieuwegein in Netherlands. Ordina telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Stepan Breedveld is de CEO van Ordina NV.

Ordina NV

Aandelen Ordina kopen

Koop Ordina NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ordina stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ordina  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ordina aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ordina.

Ordina koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers €3,73 +1,36%
Handelsvolume 272.370
Openingskoers €3,68
Hoogste koers €3,74
Laagste koers €3,61
Koersbereik €0,13
Ticker ORDI
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Ordina koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ordina over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 €3,73 +1,36% 272.370 €3,68 €3,74 €3,61
27 september 2022 €3,71 -2,88% 122.598 €3,82 €3,82 €3,71
26 september 2022 €3,76 -1,44% 262.376 €3,82 €3,82 €3,72
22 september 2022 €3,84 -0,39% 94.761 €3,85 €3,91 €3,83
21 september 2022 €3,91 +1,56% 88.030 €3,85 €3,92 €3,84

Aandelen Ordina NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ordina? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ordina koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ordina te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ordina van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ordina over de laatste 5 handelsdagen

Ordina aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ordina koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ordina nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ordina

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ordina koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ordina in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ordina. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ordina.

Ordina aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ordina: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ordina NV?

De CEO van Ordina NV is Stepan Breedveld.

Wat is de actuele Ordina NV aandelen koers?

Het Ordina NV-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van €3,68, de hoogste koers was €3,74 en de laagste koers was €3,61. De slotkoers was €3,73 en is daarmee met 0,67% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ordina NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ordina NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ordina NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ordina NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ordina NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ordina NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ordina NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ordina NV stijgen in 2022?

Gaat Ordina NV volgend jaar in de prijs omhoog? Ordina NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ordina NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ordina NV aandelen kopen?

Ordina NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ordina NV aandelen kopen:

Andere aandelen