Oranjewoud Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Oranjewoud NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Oranjewoud, wat de huidige verwachtingen zijn van Oranjewouden hoe de toekomst eruit zal zien voor Oranjewoud. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Oranjewoud NV delen.

Oranjewoud NV is gevestigd in Gouda in Netherlands. Oranjewoud telt momenteel werknemers en is actief in de sector Construction. is de CEO van Oranjewoud NV.

Oranjewoud NV

Aandelen Oranjewoud kopen

Koop Oranjewoud NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Oranjewoud stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Oranjewoud  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Oranjewoud aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Oranjewoud.

Oranjewoud koers

Datum 29 november 2021
Slotkoers €6,10 0,00%
Handelsvolume 10
Openingskoers €6,10
Hoogste koers €6,10
Laagste koers €6,10
Koersbereik €0,00
Ticker ORANW
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Oranjewoud koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Oranjewoud over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 november 2021 €6,10 0,00% 10 €6,10 €6,10 €6,10
26 november 2021 €6,00 -1,64% 1.310 €6,10 €6,10 €6,00
24 november 2021 €6,10 0,00% 10 €6,10 €6,10 €6,10
23 november 2021 €6,00 0,00% 50 €6,00 €6,00 €6,00
19 november 2021 €6,10 0,00% 15 €6,10 €6,10 €6,10

Aandelen Oranjewoud NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Oranjewoud? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Oranjewoud koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Oranjewoud te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Oranjewoud van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Oranjewoud over de laatste 5 handelsdagen

Oranjewoud aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Oranjewoud koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Oranjewoud nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Oranjewoud

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Oranjewoud koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Oranjewoud in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Oranjewoud. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Oranjewoud.

Oranjewoud aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Oranjewoud: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Oranjewoud NV?

De CEO van Oranjewoud NV is .

Wat is de actuele Oranjewoud NV aandelen koers?

Het Oranjewoud NV-aandeel had op 29-11-2021 een openingskoers van €6,10, de hoogste koers was €6,10 en de laagste koers was €6,10. De slotkoers was €6,10 en is daarmee met 1,67% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Oranjewoud NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Oranjewoud NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Oranjewoud NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Oranjewoud NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Oranjewoud NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Oranjewoud NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Oranjewoud NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Oranjewoud NV stijgen in 2022?

Gaat Oranjewoud NV volgend jaar in de prijs omhoog? Oranjewoud NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Oranjewoud NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Oranjewoud NV aandelen kopen?

Oranjewoud NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Oranjewoud NV aandelen kopen:

Andere aandelen