Omega Healthcare Investors Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Omega Healthcare Investors, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Omega Healthcare Investors, wat de huidige verwachtingen zijn van Omega Healthcare Investorsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Omega Healthcare Investors. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Omega Healthcare Investors, Inc. delen.

Omega Healthcare Investors, Inc. is gevestigd in Hunt Valley in US. Omega Healthcare Investors telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. C. Taylor Pickett is de CEO van Omega Healthcare Investors, Inc..

Omega Healthcare Investors, Inc.

Aandelen Omega Healthcare Investors kopen

Koop Omega Healthcare Investors, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Omega Healthcare Investors stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Omega Healthcare Investors  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Omega Healthcare Investors aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Omega Healthcare Investors.

Omega Healthcare Investors koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $30,23 +1,00%
Handelsvolume 1.935.134
Openingskoers $29,93
Hoogste koers $30,48
Laagste koers $29,79
Koersbereik $0,69
Ticker OHI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Omega Healthcare Investors koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Omega Healthcare Investors over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $30,23 +1,00% 1.935.134 $29,93 $30,48 $29,79
1 december 2022 $29,99 -1,45% 1.793.771 $30,43 $30,77 $29,95
30 november 2022 $30,28 +0,73% 3.259.123 $30,06 $30,29 $29,36
29 november 2022 $30,08 +1,04% 2.649.875 $29,77 $30,24 $29,72
28 november 2022 $29,62 -2,95% 2.220.452 $30,52 $30,81 $29,51

Aandelen Omega Healthcare Investors, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Omega Healthcare Investors? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Omega Healthcare Investors koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Omega Healthcare Investors te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Omega Healthcare Investors van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Omega Healthcare Investors over de laatste 5 handelsdagen

Omega Healthcare Investors aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Omega Healthcare Investors koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Omega Healthcare Investors nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Omega Healthcare Investors

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Omega Healthcare Investors koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Omega Healthcare Investors in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Omega Healthcare Investors. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Omega Healthcare Investors.

Omega Healthcare Investors aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Omega Healthcare Investors: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Omega Healthcare Investors, Inc.?

De CEO van Omega Healthcare Investors, Inc. is C. Taylor Pickett.

Wat is de actuele Omega Healthcare Investors, Inc. aandelen koers?

Het Omega Healthcare Investors, Inc.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $29,93, de hoogste koers was $30,48 en de laagste koers was $29,79. De slotkoers was $30,23 en is daarmee met 0,80% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Omega Healthcare Investors, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Omega Healthcare Investors, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Omega Healthcare Investors, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Omega Healthcare Investors, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Omega Healthcare Investors, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Omega Healthcare Investors, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Omega Healthcare Investors, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Omega Healthcare Investors, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Omega Healthcare Investors, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Omega Healthcare Investors, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Omega Healthcare Investors, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Omega Healthcare Investors, Inc. aandelen kopen?

Omega Healthcare Investors, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Omega Healthcare Investors, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen