Old Republic International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Old Republic International Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Old Republic International, wat de huidige verwachtingen zijn van Old Republic Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Old Republic International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Old Republic International Corp. delen.

Old Republic International Corp. is gevestigd in in . Old Republic International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Old Republic International Corp..

Old Republic International Corp.

Aandelen Old Republic International kopen

Koop Old Republic International Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Old Republic International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Old Republic International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Old Republic International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Old Republic International.

Old Republic International koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $24,42 -0,57%
Handelsvolume 1.440.594
Openingskoers $24,56
Hoogste koers $24,66
Laagste koers $24,26
Koersbereik $0,40
Ticker ORI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Old Republic International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Old Republic International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $24,42 -0,57% 1.440.594 $24,56 $24,66 $24,26
30 november 2022 $24,50 +1,28% 1.766.972 $24,19 $24,50 $23,70
29 november 2022 $24,41 +1,24% 1.112.737 $24,11 $24,46 $24,00
28 november 2022 $24,17 -0,70% 1.279.244 $24,34 $24,40 $24,02
25 november 2022 $24,44 +0,74% 404.913 $24,26 $24,47 $24,19

Aandelen Old Republic International Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Old Republic International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Old Republic International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Old Republic International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Old Republic International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Old Republic International over de laatste 5 handelsdagen

Old Republic International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Old Republic International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Old Republic International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Old Republic International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Old Republic International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Old Republic International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Old Republic International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Old Republic International.

Old Republic International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Old Republic International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Old Republic International Corp.?

De CEO van Old Republic International Corp. is .

Wat is de actuele Old Republic International Corp. aandelen koers?

Het Old Republic International Corp.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $24,56, de hoogste koers was $24,66 en de laagste koers was $24,26. De slotkoers was $24,42 en is daarmee met 0,33% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Old Republic International Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Old Republic International Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Old Republic International Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Old Republic International Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Old Republic International Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Old Republic International Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Old Republic International Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Old Republic International Corp. stijgen in 2022?

Gaat Old Republic International Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Old Republic International Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Old Republic International Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Old Republic International Corp. aandelen kopen?

Old Republic International Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Old Republic International Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen