Oil States International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Oil States International, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Oil States International, wat de huidige verwachtingen zijn van Oil States Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Oil States International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Oil States International, Inc. delen.

Oil States International, Inc. is gevestigd in Houston in US. Oil States International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Cynthia Taylor is de CEO van Oil States International, Inc..

Oil States International, Inc.

Aandelen Oil States International kopen

Koop Oil States International, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Oil States International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Oil States International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Oil States International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Oil States International.

Oil States International koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $4,65 +3,33%
Handelsvolume 508.118
Openingskoers $4,50
Hoogste koers $4,70
Laagste koers $4,50
Koersbereik $0,20
Ticker OIS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Oil States International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Oil States International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $4,65 +3,33% 508.118 $4,50 $4,70 $4,50
5 oktober 2022 $4,59 +3,61% 555.722 $4,43 $4,61 $4,34
4 oktober 2022 $4,40 +2,09% 735.211 $4,31 $4,42 $4,20
3 oktober 2022 $4,20 +2,44% 812.263 $4,10 $4,24 $4,03
29 september 2022 $4,00 +0,76% 656.212 $3,97 $4,02 $3,79

Aandelen Oil States International, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Oil States International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Oil States International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Oil States International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Oil States International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Oil States International over de laatste 5 handelsdagen

Oil States International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Oil States International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Oil States International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Oil States International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Oil States International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Oil States International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Oil States International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Oil States International.

Oil States International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Oil States International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Oil States International, Inc.?

De CEO van Oil States International, Inc. is Cynthia Taylor.

Wat is de actuele Oil States International, Inc. aandelen koers?

Het Oil States International, Inc.-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $4,50, de hoogste koers was $4,70 en de laagste koers was $4,50. De slotkoers was $4,65 en is daarmee met 1,31% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Oil States International, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Oil States International, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Oil States International, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Oil States International, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Oil States International, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Oil States International, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Oil States International, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Oil States International, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Oil States International, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Oil States International, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Oil States International, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Oil States International, Inc. aandelen kopen?

Oil States International, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Oil States International, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen