Oi Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Oi S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Oi, wat de huidige verwachtingen zijn van Oien hoe de toekomst eruit zal zien voor Oi. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Oi S.A. delen.

Oi S.A. is gevestigd in Rio De Janeiro in Brazil. Oi telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Rodrigo de Abreu is de CEO van Oi S.A..

Oi S.A.

Aandelen Oi kopen

Koop Oi S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Oi stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Oi  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Oi aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Oi.

Oi koers

Datum 6 juni 2022
Slotkoers $0,88 +340,00%
Handelsvolume 1.050
Openingskoers $0,20
Hoogste koers $0,88
Laagste koers $0,20
Koersbereik $0,68
Ticker OIBR.C
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Oi koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Oi over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 juni 2022 $0,88 +340,00% 1.050 $0,20 $0,88 $0,20
27 mei 2022 $0,80 +9,27% 3.391 $0,73 $0,80 $0,73
26 mei 2022 $0,85 +6,25% 670.937 $0,80 $0,88 $0,80
25 mei 2022 $0,88 +3,53% 740.100 $0,85 $0,88 $0,76
24 mei 2022 $0,80 0,00% 485.339 $0,80 $0,88 $0,80

Aandelen Oi S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Oi? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Oi koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Oi te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Oi van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Oi over de laatste 5 handelsdagen

Oi aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Oi koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Oi nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Oi

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Oi koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Oi in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Oi. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Oi.

Oi aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Oi: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Oi S.A.?

De CEO van Oi S.A. is Rodrigo de Abreu.

Wat is de actuele Oi S.A. aandelen koers?

Het Oi S.A.-aandeel had op 06-06-2022 een openingskoers van $0,20, de hoogste koers was $0,88 en de laagste koers was $0,20. De slotkoers was $0,88 en is daarmee met 10,00% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Oi S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Oi S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Oi S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Oi S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Oi S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Oi S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Oi S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Oi S.A. stijgen in 2022?

Gaat Oi S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Oi S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Oi S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Oi S.A. aandelen kopen?

Oi S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Oi S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen