Northwest Natural Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Northwest Natural Holding Co bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Northwest Natural Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Northwest Natural Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Northwest Natural Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Northwest Natural Holding Co delen.

Northwest Natural Holding Co is gevestigd in in . Northwest Natural Holding telt momenteel 1.200 werknemers en is actief in de sector Utilities. is de CEO van Northwest Natural Holding Co.

Northwest Natural Holding Co

Aandelen Northwest Natural Holding kopen

Koop Northwest Natural Holding Co aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Northwest Natural Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Northwest Natural Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Northwest Natural Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Northwest Natural Holding.

Northwest Natural Holding koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $44,91 -2,67%
Handelsvolume 245.933
Openingskoers $46,14
Hoogste koers $46,14
Laagste koers $44,53
Koersbereik $1,61
Ticker NWN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Northwest Natural Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Northwest Natural Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $44,91 -2,67% 245.933 $46,14 $46,14 $44,53
28 september 2022 $46,39 +0,87% 262.381 $45,99 $46,67 $45,62
27 september 2022 $45,58 -1,77% 340.942 $46,40 $46,63 $45,27
26 september 2022 $46,32 -0,39% 271.193 $46,50 $46,95 $45,84
23 september 2022 $46,89 -0,38% 190.230 $47,07 $47,07 $46,28

Aandelen Northwest Natural Holding Co koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Northwest Natural Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Northwest Natural Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Northwest Natural Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Northwest Natural Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Northwest Natural Holding over de laatste 5 handelsdagen

Northwest Natural Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Northwest Natural Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Northwest Natural Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Northwest Natural Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Northwest Natural Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Northwest Natural Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Northwest Natural Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Northwest Natural Holding.

Northwest Natural Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Northwest Natural Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Northwest Natural Holding Co?

De CEO van Northwest Natural Holding Co is .

Wat is de actuele Northwest Natural Holding Co aandelen koers?

Het Northwest Natural Holding Co-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $46,14, de hoogste koers was $46,14 en de laagste koers was $44,53. De slotkoers was $44,91 en is daarmee met 3,19% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Northwest Natural Holding Co kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Northwest Natural Holding Co te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Northwest Natural Holding Co te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Northwest Natural Holding Co wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Northwest Natural Holding Co koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Northwest Natural Holding Co ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Northwest Natural Holding Co? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Northwest Natural Holding Co stijgen in 2022?

Gaat Northwest Natural Holding Co volgend jaar in de prijs omhoog? Northwest Natural Holding Co is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Northwest Natural Holding Co en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Northwest Natural Holding Co aandelen kopen?

Northwest Natural Holding Co aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Northwest Natural Holding Co aandelen kopen:

Andere aandelen