North American Construction Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel North American Construction Group Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van North American Construction Group, wat de huidige verwachtingen zijn van North American Construction Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor North American Construction Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over North American Construction Group Ltd delen.

North American Construction Group Ltd is gevestigd in Acheson in Canada. North American Construction Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Martin Ferron is de CEO van North American Construction Group Ltd.

North American Construction Group Ltd

Aandelen North American Construction Group kopen

Koop North American Construction Group Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de North American Construction Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel North American Construction Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de North American Construction Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van North American Construction Group.

North American Construction Group koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $9,99 -3,38%
Handelsvolume 117.154
Openingskoers $10,34
Hoogste koers $10,38
Laagste koers $9,93
Koersbereik $0,45
Ticker NOA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de North American Construction Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen North American Construction Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $9,99 -3,38% 117.154 $10,34 $10,38 $9,93
3 oktober 2022 $10,23 +5,36% 35.209 $9,71 $10,37 $9,69
29 september 2022 $9,53 -0,52% 32.142 $9,58 $9,62 $9,34
28 september 2022 $9,51 +2,59% 26.525 $9,27 $9,59 $9,27
27 september 2022 $9,30 -0,90% 26.905 $9,38 $9,51 $9,20

Aandelen North American Construction Group Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van North American Construction Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de North American Construction Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van North American Construction Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van North American Construction Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel North American Construction Group over de laatste 5 handelsdagen

North American Construction Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de North American Construction Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende North American Construction Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van North American Construction Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun North American Construction Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van North American Construction Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor North American Construction Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van North American Construction Group.

North American Construction Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

North American Construction Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van North American Construction Group Ltd?

De CEO van North American Construction Group Ltd is Martin Ferron.

Wat is de actuele North American Construction Group Ltd aandelen koers?

Het North American Construction Group Ltd-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $10,34, de hoogste koers was $10,38 en de laagste koers was $9,93. De slotkoers was $9,99 en is daarmee met 2,35% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om North American Construction Group Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om North American Construction Group Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van North American Construction Group Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. North American Construction Group Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de North American Construction Group Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor North American Construction Group Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van North American Construction Group Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van North American Construction Group Ltd stijgen in 2022?

Gaat North American Construction Group Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? North American Construction Group Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van North American Construction Group Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog North American Construction Group Ltd aandelen kopen?

North American Construction Group Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je North American Construction Group Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen