NL Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel NL Industries, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van NL Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van NL Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor NL Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over NL Industries, Inc. delen.

NL Industries, Inc. is gevestigd in in . NL Industries telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van NL Industries, Inc..

NL Industries, Inc.

Aandelen NL Industries kopen

Koop NL Industries, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de NL Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel NL Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de NL Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van NL Industries.

NL Industries koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $6,86 +0,88%
Handelsvolume 17.500
Openingskoers $6,80
Hoogste koers $7,00
Laagste koers $6,13
Koersbereik $0,87
Ticker NL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de NL Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen NL Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $6,86 +0,88% 17.500 $6,80 $7,00 $6,13
2 december 2022 $7,02 +0,29% 25.342 $7,00 $7,32 $6,84
1 december 2022 $6,98 +4,02% 39.772 $6,71 $7,24 $6,55
30 november 2022 $6,80 -1,16% 34.993 $6,88 $6,92 $6,57
29 november 2022 $6,88 -6,39% 30.990 $7,35 $7,41 $6,71

Aandelen NL Industries, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van NL Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de NL Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van NL Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van NL Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel NL Industries over de laatste 5 handelsdagen

NL Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de NL Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende NL Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van NL Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun NL Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van NL Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor NL Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van NL Industries.

NL Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

NL Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van NL Industries, Inc.?

De CEO van NL Industries, Inc. is .

Wat is de actuele NL Industries, Inc. aandelen koers?

Het NL Industries, Inc.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $6,80, de hoogste koers was $7,00 en de laagste koers was $6,13. De slotkoers was $6,86 en is daarmee met 2,28% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om NL Industries, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om NL Industries, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van NL Industries, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. NL Industries, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de NL Industries, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor NL Industries, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van NL Industries, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van NL Industries, Inc. stijgen in 2022?

Gaat NL Industries, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? NL Industries, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van NL Industries, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog NL Industries, Inc. aandelen kopen?

NL Industries, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je NL Industries, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen