Newpark Resources Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Newpark Resources, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Newpark Resources, wat de huidige verwachtingen zijn van Newpark Resourcesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Newpark Resources. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Newpark Resources, Inc. delen.

Newpark Resources, Inc. is gevestigd in The Woodlands in US. Newpark Resources telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Paul Howes is de CEO van Newpark Resources, Inc..

Newpark Resources, Inc.

Aandelen Newpark Resources kopen

Koop Newpark Resources, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Newpark Resources stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Newpark Resources  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Newpark Resources aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Newpark Resources.

Newpark Resources koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $2,59 +3,19%
Handelsvolume 765.123
Openingskoers $2,51
Hoogste koers $2,62
Laagste koers $2,45
Koersbereik $0,17
Ticker NR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Newpark Resources koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Newpark Resources over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $2,59 +3,19% 765.123 $2,51 $2,62 $2,45
27 september 2022 $2,46 0,00% 581.465 $2,46 $2,55 $2,42
26 september 2022 $2,40 -5,14% 676.408 $2,53 $2,53 $2,39
23 september 2022 $2,51 -3,46% 1.032.250 $2,60 $2,61 $2,44
22 september 2022 $2,70 -4,26% 429.770 $2,82 $2,85 $2,69

Aandelen Newpark Resources, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Newpark Resources? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Newpark Resources koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Newpark Resources te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Newpark Resources van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Newpark Resources over de laatste 5 handelsdagen

Newpark Resources aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Newpark Resources koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Newpark Resources nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Newpark Resources

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Newpark Resources koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Newpark Resources in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Newpark Resources. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Newpark Resources.

Newpark Resources aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Newpark Resources: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Newpark Resources, Inc.?

De CEO van Newpark Resources, Inc. is Paul Howes.

Wat is de actuele Newpark Resources, Inc. aandelen koers?

Het Newpark Resources, Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $2,51, de hoogste koers was $2,62 en de laagste koers was $2,45. De slotkoers was $2,59 en is daarmee met 5,28% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Newpark Resources, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Newpark Resources, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Newpark Resources, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Newpark Resources, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Newpark Resources, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Newpark Resources, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Newpark Resources, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Newpark Resources, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Newpark Resources, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Newpark Resources, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Newpark Resources, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Newpark Resources, Inc. aandelen kopen?

Newpark Resources, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Newpark Resources, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen