NeoPhotonics Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel NeoPhotonics Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van NeoPhotonics, wat de huidige verwachtingen zijn van NeoPhotonicsen hoe de toekomst eruit zal zien voor NeoPhotonics. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over NeoPhotonics Corporation delen.

NeoPhotonics Corporation is gevestigd in San Jose in US. NeoPhotonics telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Timothy Jenks is de CEO van NeoPhotonics Corporation.

NeoPhotonics Corporation

Aandelen NeoPhotonics kopen

Koop NeoPhotonics Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de NeoPhotonics stock koers van de afgelopen periode. Aandeel NeoPhotonics  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de NeoPhotonics aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van NeoPhotonics.

NeoPhotonics koers

Datum 2 augustus 2022
Slotkoers $16,01 +0,13%
Handelsvolume 1.745.290
Openingskoers $15,99
Hoogste koers $16,01
Laagste koers $15,99
Koersbereik $0,02
Ticker NPTN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de NeoPhotonics koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen NeoPhotonics over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 augustus 2022 $16,01 +0,13% 1.745.290 $15,99 $16,01 $15,99
1 augustus 2022 $16,00 0,00% 3.481.417 $16,00 $16,00 $15,98
29 juli 2022 $15,99 +1,40% 1.658.212 $15,77 $16,00 $15,75
28 juli 2022 $15,79 +0,57% 401.911 $15,70 $15,79 $15,70
27 juli 2022 $15,70 0,00% 818.540 $15,70 $15,74 $15,67

Aandelen NeoPhotonics Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van NeoPhotonics? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de NeoPhotonics koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van NeoPhotonics te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van NeoPhotonics van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel NeoPhotonics over de laatste 5 handelsdagen

NeoPhotonics aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de NeoPhotonics koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende NeoPhotonics nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van NeoPhotonics

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun NeoPhotonics koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van NeoPhotonics in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor NeoPhotonics. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van NeoPhotonics.

NeoPhotonics aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

NeoPhotonics: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van NeoPhotonics Corporation?

De CEO van NeoPhotonics Corporation is Timothy Jenks.

Wat is de actuele NeoPhotonics Corporation aandelen koers?

Het NeoPhotonics Corporation-aandeel had op 02-08-2022 een openingskoers van $15,99, de hoogste koers was $16,01 en de laagste koers was $15,99. De slotkoers was $16,01 en is daarmee met 0,06% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om NeoPhotonics Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om NeoPhotonics Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van NeoPhotonics Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. NeoPhotonics Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de NeoPhotonics Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor NeoPhotonics Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van NeoPhotonics Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van NeoPhotonics Corporation stijgen in 2022?

Gaat NeoPhotonics Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? NeoPhotonics Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van NeoPhotonics Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog NeoPhotonics Corporation aandelen kopen?

NeoPhotonics Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je NeoPhotonics Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen