National Fuel Gas Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel National Fuel Gas Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van National Fuel Gas, wat de huidige verwachtingen zijn van National Fuel Gasen hoe de toekomst eruit zal zien voor National Fuel Gas. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over National Fuel Gas Co. delen.

National Fuel Gas Co. is gevestigd in Williamsville in US. National Fuel Gas telt momenteel 2.080 werknemers en is actief in de sector Utilities. David Bauer is de CEO van National Fuel Gas Co..

National Fuel Gas Co.

Aandelen National Fuel Gas kopen

Koop National Fuel Gas Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de National Fuel Gas stock koers van de afgelopen periode. Aandeel National Fuel Gas  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de National Fuel Gas aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van National Fuel Gas.

National Fuel Gas koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $62,79 -0,36%
Handelsvolume 442.539
Openingskoers $63,02
Hoogste koers $63,32
Laagste koers $62,36
Koersbereik $0,96
Ticker NFG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de National Fuel Gas koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen National Fuel Gas over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $62,79 -0,36% 442.539 $63,02 $63,32 $62,36
7 december 2022 $62,68 +0,22% 626.465 $62,54 $62,96 $62,09
6 december 2022 $62,45 -0,92% 614.177 $63,03 $63,48 $61,89
5 december 2022 $62,97 -2,13% 518.795 $64,34 $64,43 $62,59
2 december 2022 $64,19 -0,39% 467.232 $64,44 $64,84 $63,83

Aandelen National Fuel Gas Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van National Fuel Gas? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de National Fuel Gas koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van National Fuel Gas te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van National Fuel Gas van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel National Fuel Gas over de laatste 5 handelsdagen

National Fuel Gas aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de National Fuel Gas koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende National Fuel Gas nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van National Fuel Gas

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun National Fuel Gas koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van National Fuel Gas in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor National Fuel Gas. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van National Fuel Gas.

National Fuel Gas aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

National Fuel Gas: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van National Fuel Gas Co.?

De CEO van National Fuel Gas Co. is David Bauer.

Wat is de actuele National Fuel Gas Co. aandelen koers?

Het National Fuel Gas Co.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $63,02, de hoogste koers was $63,32 en de laagste koers was $62,36. De slotkoers was $62,79 en is daarmee met 0,18% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om National Fuel Gas Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om National Fuel Gas Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van National Fuel Gas Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. National Fuel Gas Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de National Fuel Gas Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor National Fuel Gas Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van National Fuel Gas Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van National Fuel Gas Co. stijgen in 2022?

Gaat National Fuel Gas Co. volgend jaar in de prijs omhoog? National Fuel Gas Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van National Fuel Gas Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog National Fuel Gas Co. aandelen kopen?

National Fuel Gas Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je National Fuel Gas Co. aandelen kopen:

Andere aandelen