Nam Tai Property Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Nam Tai Property Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Nam Tai Property, wat de huidige verwachtingen zijn van Nam Tai Propertyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Nam Tai Property. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Nam Tai Property Inc delen.

Nam Tai Property Inc is gevestigd in Baoan District in China (Mainland). Nam Tai Property telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Ying Chi Kwok is de CEO van Nam Tai Property Inc.

Nam Tai Property Inc

Aandelen Nam Tai Property kopen

Koop Nam Tai Property Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Nam Tai Property stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Nam Tai Property  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Nam Tai Property aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Nam Tai Property.

Nam Tai Property koers

Datum 23 mei 2022
Slotkoers $4,22 +0,60%
Handelsvolume 25.624
Openingskoers $4,19
Hoogste koers $4,35
Laagste koers $4,11
Koersbereik $0,24
Ticker NTP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Nam Tai Property koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Nam Tai Property over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 mei 2022 $4,22 +0,60% 25.624 $4,19 $4,35 $4,11
20 mei 2022 $4,23 -0,70% 86.422 $4,26 $4,35 $4,14
19 mei 2022 $4,27 +2,64% 88.164 $4,16 $4,30 $4,02
18 mei 2022 $4,20 -6,67% 134.768 $4,50 $4,62 $4,16
17 mei 2022 $4,47 +9,02% 197.746 $4,10 $4,54 $4,10

Aandelen Nam Tai Property Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Nam Tai Property? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Nam Tai Property koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Nam Tai Property te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Nam Tai Property van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Nam Tai Property over de laatste 5 handelsdagen

Nam Tai Property aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Nam Tai Property koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Nam Tai Property nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Nam Tai Property

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Nam Tai Property koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Nam Tai Property in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Nam Tai Property. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Nam Tai Property.

Nam Tai Property aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Nam Tai Property: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Nam Tai Property Inc?

De CEO van Nam Tai Property Inc is Ying Chi Kwok.

Wat is de actuele Nam Tai Property Inc aandelen koers?

Het Nam Tai Property Inc-aandeel had op 23-05-2022 een openingskoers van $4,19, de hoogste koers was $4,35 en de laagste koers was $4,11. De slotkoers was $4,22 en is daarmee met 0,35% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Nam Tai Property Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Nam Tai Property Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Nam Tai Property Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Nam Tai Property Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Nam Tai Property Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Nam Tai Property Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Nam Tai Property Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Nam Tai Property Inc stijgen in 2022?

Gaat Nam Tai Property Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Nam Tai Property Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Nam Tai Property Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Nam Tai Property Inc aandelen kopen?

Nam Tai Property Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Nam Tai Property Inc aandelen kopen:

Andere aandelen