MRC Global Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel MRC Global Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van MRC Global, wat de huidige verwachtingen zijn van MRC Globalen hoe de toekomst eruit zal zien voor MRC Global. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over MRC Global Inc delen.

MRC Global Inc is gevestigd in Houston in US. MRC Global telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Andrew Lane is de CEO van MRC Global Inc.

MRC Global Inc

Aandelen MRC Global kopen

Koop MRC Global Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de MRC Global stock koers van de afgelopen periode. Aandeel MRC Global  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de MRC Global aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van MRC Global.

MRC Global koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $7,29 -1,49%
Handelsvolume 519.853
Openingskoers $7,40
Hoogste koers $7,57
Laagste koers $7,07
Koersbereik $0,50
Ticker MRC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de MRC Global koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen MRC Global over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $7,29 -1,49% 519.853 $7,40 $7,57 $7,07
28 september 2022 $7,49 +3,45% 1.098.993 $7,24 $7,58 $7,16
27 september 2022 $7,20 -2,04% 512.381 $7,35 $7,47 $7,12
26 september 2022 $7,25 +1,40% 999.612 $7,15 $7,51 $7,03
23 september 2022 $7,22 -8,72% 1.617.768 $7,91 $7,94 $7,03

Aandelen MRC Global Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van MRC Global? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de MRC Global koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van MRC Global te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van MRC Global van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel MRC Global over de laatste 5 handelsdagen

MRC Global aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de MRC Global koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende MRC Global nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van MRC Global

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun MRC Global koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van MRC Global in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor MRC Global. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van MRC Global.

MRC Global aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

MRC Global: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van MRC Global Inc?

De CEO van MRC Global Inc is Andrew Lane.

Wat is de actuele MRC Global Inc aandelen koers?

Het MRC Global Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $7,40, de hoogste koers was $7,57 en de laagste koers was $7,07. De slotkoers was $7,29 en is daarmee met 2,67% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om MRC Global Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om MRC Global Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van MRC Global Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. MRC Global Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de MRC Global Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor MRC Global Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van MRC Global Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van MRC Global Inc stijgen in 2022?

Gaat MRC Global Inc volgend jaar in de prijs omhoog? MRC Global Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van MRC Global Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog MRC Global Inc aandelen kopen?

MRC Global Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je MRC Global Inc aandelen kopen:

Andere aandelen