Minerals Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Minerals Technologies, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Minerals Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Minerals Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Minerals Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Minerals Technologies, Inc. delen.

Minerals Technologies, Inc. is gevestigd in New York in US. Minerals Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Douglas Dietrich is de CEO van Minerals Technologies, Inc..

Minerals Technologies, Inc.

Aandelen Minerals Technologies kopen

Koop Minerals Technologies, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Minerals Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Minerals Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Minerals Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Minerals Technologies.

Minerals Technologies koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $51,86 -1,07%
Handelsvolume 285.053
Openingskoers $52,42
Hoogste koers $52,60
Laagste koers $50,82
Koersbereik $1,78
Ticker MTX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Minerals Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Minerals Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $51,86 -1,07% 285.053 $52,42 $52,60 $50,82
22 september 2022 $53,39 -2,38% 271.174 $54,69 $55,06 $53,29
21 september 2022 $54,52 -2,50% 199.519 $55,92 $56,70 $54,52
20 september 2022 $55,45 -2,29% 231.251 $56,75 $56,75 $54,86
16 september 2022 $55,17 -3,82% 6.418.920 $57,36 $57,41 $54,61

Aandelen Minerals Technologies, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Minerals Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Minerals Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Minerals Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Minerals Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Minerals Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Minerals Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Minerals Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Minerals Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Minerals Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Minerals Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Minerals Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Minerals Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Minerals Technologies.

Minerals Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Minerals Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Minerals Technologies, Inc.?

De CEO van Minerals Technologies, Inc. is Douglas Dietrich.

Wat is de actuele Minerals Technologies, Inc. aandelen koers?

Het Minerals Technologies, Inc.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $52,42, de hoogste koers was $52,60 en de laagste koers was $50,82. De slotkoers was $51,86 en is daarmee met 2,87% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Minerals Technologies, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Minerals Technologies, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Minerals Technologies, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Minerals Technologies, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Minerals Technologies, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Minerals Technologies, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Minerals Technologies, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Minerals Technologies, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Minerals Technologies, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Minerals Technologies, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Minerals Technologies, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Minerals Technologies, Inc. aandelen kopen?

Minerals Technologies, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Minerals Technologies, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen