MGM Resorts International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel MGM Resorts International bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van MGM Resorts International, wat de huidige verwachtingen zijn van MGM Resorts Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor MGM Resorts International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over MGM Resorts International delen.

MGM Resorts International is gevestigd in Las Vegas in US. MGM Resorts International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Arts, Entertainment, and Recreation. William Hornbuckle is de CEO van MGM Resorts International.

MGM Resorts International

Aandelen MGM Resorts International kopen

Koop MGM Resorts International aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de MGM Resorts International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel MGM Resorts International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de MGM Resorts International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van MGM Resorts International.

MGM Resorts International koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $37,08 +1,45%
Handelsvolume 4.660.804
Openingskoers $36,55
Hoogste koers $37,37
Laagste koers $36,55
Koersbereik $0,82
Ticker MGM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de MGM Resorts International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen MGM Resorts International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $37,08 +1,45% 4.660.804 $36,55 $37,37 $36,55
1 december 2022 $37,27 +1,25% 5.323.916 $36,81 $37,39 $36,71
30 november 2022 $36,86 +2,30% 7.151.857 $36,03 $36,87 $35,76
29 november 2022 $35,86 +1,56% 3.654.157 $35,31 $35,99 $35,05
28 november 2022 $34,92 -1,72% 4.976.717 $35,53 $35,97 $34,72

Aandelen MGM Resorts International koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van MGM Resorts International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de MGM Resorts International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van MGM Resorts International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van MGM Resorts International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel MGM Resorts International over de laatste 5 handelsdagen

MGM Resorts International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de MGM Resorts International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende MGM Resorts International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van MGM Resorts International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun MGM Resorts International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van MGM Resorts International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor MGM Resorts International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van MGM Resorts International.

MGM Resorts International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

MGM Resorts International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van MGM Resorts International?

De CEO van MGM Resorts International is William Hornbuckle.

Wat is de actuele MGM Resorts International aandelen koers?

Het MGM Resorts International-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $36,55, de hoogste koers was $37,37 en de laagste koers was $36,55. De slotkoers was $37,08 en is daarmee met 0,51% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om MGM Resorts International kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om MGM Resorts International te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van MGM Resorts International te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. MGM Resorts International wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de MGM Resorts International koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor MGM Resorts International ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van MGM Resorts International? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van MGM Resorts International stijgen in 2022?

Gaat MGM Resorts International volgend jaar in de prijs omhoog? MGM Resorts International is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van MGM Resorts International en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog MGM Resorts International aandelen kopen?

MGM Resorts International aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je MGM Resorts International aandelen kopen:

Andere aandelen