Mercury General Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Mercury General Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Mercury General, wat de huidige verwachtingen zijn van Mercury Generalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Mercury General. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Mercury General Corp. delen.

Mercury General Corp. is gevestigd in Los Angeles in US. Mercury General telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Gabriel Tirador is de CEO van Mercury General Corp..

Mercury General Corp.

Aandelen Mercury General kopen

Koop Mercury General Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Mercury General stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Mercury General  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Mercury General aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Mercury General.

Mercury General koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $29,16 -0,48%
Handelsvolume 462.389
Openingskoers $29,30
Hoogste koers $29,56
Laagste koers $28,38
Koersbereik $1,18
Ticker MCY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Mercury General koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Mercury General over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $29,16 -0,48% 462.389 $29,30 $29,56 $28,38
28 september 2022 $29,58 +0,44% 407.277 $29,45 $29,72 $29,33
27 september 2022 $29,13 -1,45% 411.994 $29,56 $29,89 $29,02
26 september 2022 $29,41 -1,84% 534.517 $29,96 $30,20 $29,07
23 september 2022 $30,10 +1,76% 594.101 $29,58 $30,11 $29,39

Aandelen Mercury General Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Mercury General? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Mercury General koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Mercury General te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Mercury General van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Mercury General over de laatste 5 handelsdagen

Mercury General aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Mercury General koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Mercury General nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Mercury General

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Mercury General koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Mercury General in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Mercury General. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Mercury General.

Mercury General aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Mercury General: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Mercury General Corp.?

De CEO van Mercury General Corp. is Gabriel Tirador.

Wat is de actuele Mercury General Corp. aandelen koers?

Het Mercury General Corp.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $29,30, de hoogste koers was $29,56 en de laagste koers was $28,38. De slotkoers was $29,16 en is daarmee met 1,42% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Mercury General Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Mercury General Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Mercury General Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Mercury General Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Mercury General Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Mercury General Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Mercury General Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Mercury General Corp. stijgen in 2022?

Gaat Mercury General Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Mercury General Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Mercury General Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Mercury General Corp. aandelen kopen?

Mercury General Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Mercury General Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen