MDU Resources Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel MDU Resources Group Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van MDU Resources Group, wat de huidige verwachtingen zijn van MDU Resources Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor MDU Resources Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over MDU Resources Group Inc delen.

MDU Resources Group Inc is gevestigd in in . MDU Resources Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van MDU Resources Group Inc.

MDU Resources Group Inc

Aandelen MDU Resources Group kopen

Koop MDU Resources Group Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de MDU Resources Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel MDU Resources Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de MDU Resources Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van MDU Resources Group.

MDU Resources Group koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $31,55 +1,45%
Handelsvolume 958.440
Openingskoers $31,10
Hoogste koers $31,79
Laagste koers $31,10
Koersbereik $0,69
Ticker MDU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de MDU Resources Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen MDU Resources Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $31,55 +1,45% 958.440 $31,10 $31,79 $31,10
1 december 2022 $31,45 -0,63% 760.934 $31,65 $31,90 $31,32
30 november 2022 $31,49 +2,34% 943.747 $30,77 $31,51 $30,59
29 november 2022 $30,83 -0,45% 665.443 $30,97 $31,13 $30,64
28 november 2022 $31,05 -0,35% 440.338 $31,16 $31,43 $30,92

Aandelen MDU Resources Group Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van MDU Resources Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de MDU Resources Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van MDU Resources Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van MDU Resources Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel MDU Resources Group over de laatste 5 handelsdagen

MDU Resources Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de MDU Resources Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende MDU Resources Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van MDU Resources Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun MDU Resources Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van MDU Resources Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor MDU Resources Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van MDU Resources Group.

MDU Resources Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

MDU Resources Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van MDU Resources Group Inc?

De CEO van MDU Resources Group Inc is .

Wat is de actuele MDU Resources Group Inc aandelen koers?

Het MDU Resources Group Inc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $31,10, de hoogste koers was $31,79 en de laagste koers was $31,10. De slotkoers was $31,55 en is daarmee met 0,32% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om MDU Resources Group Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om MDU Resources Group Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van MDU Resources Group Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. MDU Resources Group Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de MDU Resources Group Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor MDU Resources Group Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van MDU Resources Group Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van MDU Resources Group Inc stijgen in 2022?

Gaat MDU Resources Group Inc volgend jaar in de prijs omhoog? MDU Resources Group Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van MDU Resources Group Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog MDU Resources Group Inc aandelen kopen?

MDU Resources Group Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je MDU Resources Group Inc aandelen kopen:

Andere aandelen