Maxar Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Maxar Technologies Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Maxar Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Maxar Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Maxar Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Maxar Technologies Inc delen.

Maxar Technologies Inc is gevestigd in Westminster in US. Maxar Technologies telt momenteel 4.400 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Maxar Technologies Inc.

Maxar Technologies Inc

Aandelen Maxar Technologies kopen

Koop Maxar Technologies Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Maxar Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Maxar Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Maxar Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Maxar Technologies.

Maxar Technologies koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $24,48 +0,20%
Handelsvolume 613.129
Openingskoers $24,43
Hoogste koers $25,12
Laagste koers $24,20
Koersbereik $0,92
Ticker MAXR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Maxar Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Maxar Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $24,48 +0,20% 613.129 $24,43 $25,12 $24,20
7 december 2022 $24,13 +1,22% 465.300 $23,84 $24,19 $23,40
6 december 2022 $23,98 -4,80% 407.860 $25,19 $25,22 $23,85
5 december 2022 $25,09 -1,68% 418.778 $25,52 $25,95 $25,07
2 december 2022 $25,72 +5,50% 454.943 $24,38 $25,72 $24,24

Aandelen Maxar Technologies Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Maxar Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Maxar Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Maxar Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Maxar Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Maxar Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Maxar Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Maxar Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Maxar Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Maxar Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Maxar Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Maxar Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Maxar Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Maxar Technologies.

Maxar Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Maxar Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Maxar Technologies Inc?

De CEO van Maxar Technologies Inc is .

Wat is de actuele Maxar Technologies Inc aandelen koers?

Het Maxar Technologies Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $24,43, de hoogste koers was $25,12 en de laagste koers was $24,20. De slotkoers was $24,48 en is daarmee met 1,45% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Maxar Technologies Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Maxar Technologies Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Maxar Technologies Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Maxar Technologies Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Maxar Technologies Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Maxar Technologies Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Maxar Technologies Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Maxar Technologies Inc stijgen in 2022?

Gaat Maxar Technologies Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Maxar Technologies Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Maxar Technologies Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Maxar Technologies Inc aandelen kopen?

Maxar Technologies Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Maxar Technologies Inc aandelen kopen:

Andere aandelen