Marvell Technology Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Marvell Technology Group Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Marvell Technology Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Marvell Technology Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Marvell Technology Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Marvell Technology Group Ltd delen.

Marvell Technology Group Ltd is gevestigd in 22 Victoria Street in Bermuda. Marvell Technology Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Matthew Murphy is de CEO van Marvell Technology Group Ltd.

Marvell Technology Group Ltd

Aandelen Marvell Technology Group kopen

Koop Marvell Technology Group Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Marvell Technology Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Marvell Technology Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Marvell Technology Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Marvell Technology Group.

Marvell Technology Group koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $44,72 +6,48%
Handelsvolume 25.050.176
Openingskoers $42,00
Hoogste koers $44,89
Laagste koers $41,01
Koersbereik $3,88
Ticker MRVL
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Marvell Technology Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Marvell Technology Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $44,72 +6,48% 25.050.176 $42,00 $44,89 $41,01
1 december 2022 $45,40 -3,65% 15.710.141 $47,12 $47,34 $44,83
30 november 2022 $46,52 +7,76% 15.933.915 $43,17 $46,61 $42,64
29 november 2022 $42,91 -0,09% 6.747.199 $42,95 $43,56 $42,21
28 november 2022 $42,67 +0,80% 10.949.246 $42,33 $44,08 $42,25

Aandelen Marvell Technology Group Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Marvell Technology Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Marvell Technology Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Marvell Technology Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Marvell Technology Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Marvell Technology Group over de laatste 5 handelsdagen

Marvell Technology Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Marvell Technology Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Marvell Technology Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Marvell Technology Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Marvell Technology Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Marvell Technology Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Marvell Technology Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Marvell Technology Group.

Marvell Technology Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Marvell Technology Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Marvell Technology Group Ltd?

De CEO van Marvell Technology Group Ltd is Matthew Murphy.

Wat is de actuele Marvell Technology Group Ltd aandelen koers?

Het Marvell Technology Group Ltd-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $42,00, de hoogste koers was $44,89 en de laagste koers was $41,01. De slotkoers was $44,72 en is daarmee met 1,50% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Marvell Technology Group Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Marvell Technology Group Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Marvell Technology Group Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Marvell Technology Group Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Marvell Technology Group Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Marvell Technology Group Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Marvell Technology Group Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Marvell Technology Group Ltd stijgen in 2022?

Gaat Marvell Technology Group Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Marvell Technology Group Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Marvell Technology Group Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Marvell Technology Group Ltd aandelen kopen?

Marvell Technology Group Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Marvell Technology Group Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen