Marriott Vacations Worldwide Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Marriott Vacations Worldwide Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Marriott Vacations Worldwide, wat de huidige verwachtingen zijn van Marriott Vacations Worldwideen hoe de toekomst eruit zal zien voor Marriott Vacations Worldwide. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Marriott Vacations Worldwide Corp delen.

Marriott Vacations Worldwide Corp is gevestigd in Orlando in US. Marriott Vacations Worldwide telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. Stephen Weisz is de CEO van Marriott Vacations Worldwide Corp.

Marriott Vacations Worldwide Corp

Aandelen Marriott Vacations Worldwide kopen

Koop Marriott Vacations Worldwide Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Marriott Vacations Worldwide stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Marriott Vacations Worldwide  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Marriott Vacations Worldwide aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Marriott Vacations Worldwide.

Marriott Vacations Worldwide koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $122,46 -1,29%
Handelsvolume 506.420
Openingskoers $124,06
Hoogste koers $124,37
Laagste koers $119,92
Koersbereik $4,45
Ticker VAC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Marriott Vacations Worldwide koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Marriott Vacations Worldwide over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $122,46 -1,29% 506.420 $124,06 $124,37 $119,92
22 september 2022 $126,50 -5,49% 657.691 $133,85 $134,45 $125,92
21 september 2022 $134,61 -4,51% 495.922 $140,97 $140,99 $134,55
20 september 2022 $141,32 +0,48% 307.244 $140,65 $141,92 $139,60
16 september 2022 $141,53 -1,36% 1.062.425 $143,48 $143,48 $139,19

Aandelen Marriott Vacations Worldwide Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Marriott Vacations Worldwide? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Marriott Vacations Worldwide koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Marriott Vacations Worldwide te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Marriott Vacations Worldwide van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Marriott Vacations Worldwide over de laatste 5 handelsdagen

Marriott Vacations Worldwide aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Marriott Vacations Worldwide koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Marriott Vacations Worldwide nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Marriott Vacations Worldwide

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Marriott Vacations Worldwide koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Marriott Vacations Worldwide in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Marriott Vacations Worldwide. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Marriott Vacations Worldwide.

Marriott Vacations Worldwide aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Marriott Vacations Worldwide: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Marriott Vacations Worldwide Corp?

De CEO van Marriott Vacations Worldwide Corp is Stephen Weisz.

Wat is de actuele Marriott Vacations Worldwide Corp aandelen koers?

Het Marriott Vacations Worldwide Corp-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $124,06, de hoogste koers was $124,37 en de laagste koers was $119,92. De slotkoers was $122,46 en is daarmee met 3,19% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Marriott Vacations Worldwide Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Marriott Vacations Worldwide Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Marriott Vacations Worldwide Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Marriott Vacations Worldwide Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Marriott Vacations Worldwide Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Marriott Vacations Worldwide Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Marriott Vacations Worldwide Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Marriott Vacations Worldwide Corp stijgen in 2022?

Gaat Marriott Vacations Worldwide Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Marriott Vacations Worldwide Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Marriott Vacations Worldwide Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Marriott Vacations Worldwide Corp aandelen kopen?

Marriott Vacations Worldwide Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Marriott Vacations Worldwide Corp aandelen kopen:

Andere aandelen