Marel hf Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Marel hf bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Marel hf, wat de huidige verwachtingen zijn van Marel hfen hoe de toekomst eruit zal zien voor Marel hf. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Marel hf delen.

Marel hf is gevestigd in Gardabaer in IS. Marel hf telt momenteel werknemers en is actief in de sector Producer Manufacturing. Árni Oddur Þórðarson is de CEO van Marel hf.

Marel hf

Aandelen Marel hf kopen

Koop Marel hf aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Marel hf stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Marel hf  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Marel hf aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Marel hf.

Marel hf koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers €3,65 +3,69%
Handelsvolume 69.863
Openingskoers €3,52
Hoogste koers €3,71
Laagste koers €3,52
Koersbereik €0,19
Ticker MAREL
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Marel hf koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Marel hf over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 €3,65 +3,69% 69.863 €3,52 €3,71 €3,52
16 maart 2023 €3,56 -0,28% 7.980 €3,57 €3,61 €3,51
15 maart 2023 €3,60 -4,00% 12.819 €3,75 €3,75 €3,53
13 maart 2023 €3,50 -6,91% 65.282 €3,76 €3,76 €3,50
10 maart 2023 €3,76 +2,73% 38.951 €3,66 €3,76 €3,66

Aandelen Marel hf koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Marel hf? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Marel hf koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Marel hf te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Marel hf van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Marel hf over de laatste 5 handelsdagen

Marel hf aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Marel hf koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Marel hf nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Marel hf

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Marel hf koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Marel hf in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Marel hf. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Marel hf.

Marel hf aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Marel hf: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Marel hf?

De CEO van Marel hf is Árni Oddur Þórðarson.

Wat is de actuele Marel hf aandelen koers?

Het Marel hf-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van €3,52, de hoogste koers was €3,71 en de laagste koers was €3,52. De slotkoers was €3,65 en is daarmee met 2,53% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Marel hf kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Marel hf te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Marel hf te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Marel hf wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Marel hf koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Marel hf ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Marel hf? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Marel hf stijgen in 2023?

Gaat Marel hf volgend jaar in de prijs omhoog? Marel hf is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Marel hf en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Marel hf aandelen kopen?

Marel hf aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Marel hf aandelen kopen:

Andere aandelen