Manulife Financial Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Manulife Financial Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Manulife Financial, wat de huidige verwachtingen zijn van Manulife Financialen hoe de toekomst eruit zal zien voor Manulife Financial. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Manulife Financial Corp. delen.

Manulife Financial Corp. is gevestigd in Toronto in Canada. Manulife Financial telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Donald Guloien is de CEO van Manulife Financial Corp..

Manulife Financial Corp.

Aandelen Manulife Financial kopen

Koop Manulife Financial Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Manulife Financial stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Manulife Financial  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Manulife Financial aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Manulife Financial.

Manulife Financial koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $17,95 +0,06%
Handelsvolume 1.157.060
Openingskoers $17,94
Hoogste koers $18,04
Laagste koers $17,80
Koersbereik $0,24
Ticker MFC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Manulife Financial koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Manulife Financial over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $17,95 +0,06% 1.157.060 $17,94 $18,04 $17,80
23 november 2022 $17,81 +0,85% 1.884.108 $17,66 $17,86 $17,64
22 november 2022 $17,68 +1,61% 2.446.983 $17,40 $17,71 $17,36
21 november 2022 $17,29 +0,06% 6.185.304 $17,28 $17,37 $17,07
18 november 2022 $17,61 +0,11% 11.051.492 $17,59 $17,70 $17,55

Aandelen Manulife Financial Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Manulife Financial? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Manulife Financial koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Manulife Financial te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Manulife Financial van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Manulife Financial over de laatste 5 handelsdagen

Manulife Financial aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Manulife Financial koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Manulife Financial nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Manulife Financial

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Manulife Financial koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Manulife Financial in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Manulife Financial. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Manulife Financial.

Manulife Financial aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Manulife Financial: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Manulife Financial Corp.?

De CEO van Manulife Financial Corp. is Donald Guloien.

Wat is de actuele Manulife Financial Corp. aandelen koers?

Het Manulife Financial Corp.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $17,94, de hoogste koers was $18,04 en de laagste koers was $17,80. De slotkoers was $17,95 en is daarmee met 0,79% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Manulife Financial Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Manulife Financial Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Manulife Financial Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Manulife Financial Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Manulife Financial Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Manulife Financial Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Manulife Financial Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Manulife Financial Corp. stijgen in 2022?

Gaat Manulife Financial Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Manulife Financial Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Manulife Financial Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Manulife Financial Corp. aandelen kopen?

Manulife Financial Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Manulife Financial Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen