Manchester United Plc. Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Manchester United Plc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Manchester United Plc., wat de huidige verwachtingen zijn van Manchester United Plc.en hoe de toekomst eruit zal zien voor Manchester United Plc.. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Manchester United Plc. delen.

Manchester United Plc. is gevestigd in Manchester in United Kingdom. Manchester United Plc. telt momenteel werknemers en is actief in de sector Arts, Entertainment, and Recreation. is de CEO van Manchester United Plc..

Manchester United Plc.

Aandelen Manchester United Plc. kopen

Koop Manchester United Plc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Manchester United Plc. stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Manchester United Plc.  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Manchester United Plc. aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Manchester United Plc..

Manchester United Plc. koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $22,73 +1,93%
Handelsvolume 2.314.968
Openingskoers $22,30
Hoogste koers $22,92
Laagste koers $21,71
Koersbereik $1,21
Ticker MANU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Manchester United Plc. koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Manchester United Plc. over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $22,73 +1,93% 2.314.968 $22,30 $22,92 $21,71
1 december 2022 $22,56 +3,49% 2.823.838 $21,80 $23,35 $21,64
30 november 2022 $22,10 -0,27% 2.745.759 $22,16 $22,45 $21,24
29 november 2022 $22,18 +5,17% 6.765.253 $21,09 $22,75 $21,05
28 november 2022 $21,25 +0,52% 10.002.028 $21,14 $22,02 $20,40

Aandelen Manchester United Plc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Manchester United Plc.? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Manchester United Plc. koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Manchester United Plc. te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Manchester United Plc. van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Manchester United Plc. over de laatste 5 handelsdagen

Manchester United Plc. aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Manchester United Plc. koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Manchester United Plc. nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Manchester United Plc.

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Manchester United Plc. koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Manchester United Plc. in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Manchester United Plc.. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Manchester United Plc..

Manchester United Plc. aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Manchester United Plc.: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Manchester United Plc.?

De CEO van Manchester United Plc. is .

Wat is de actuele Manchester United Plc. aandelen koers?

Het Manchester United Plc.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $22,30, de hoogste koers was $22,92 en de laagste koers was $21,71. De slotkoers was $22,73 en is daarmee met 0,75% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Manchester United Plc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Manchester United Plc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Manchester United Plc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Manchester United Plc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Manchester United Plc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Manchester United Plc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Manchester United Plc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Manchester United Plc. stijgen in 2022?

Gaat Manchester United Plc. volgend jaar in de prijs omhoog? Manchester United Plc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Manchester United Plc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Manchester United Plc. aandelen kopen?

Manchester United Plc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Manchester United Plc. aandelen kopen:

Andere aandelen