Magnolia Oil & Gas Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Magnolia Oil & Gas Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Magnolia Oil & Gas, wat de huidige verwachtingen zijn van Magnolia Oil & Gasen hoe de toekomst eruit zal zien voor Magnolia Oil & Gas. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Magnolia Oil & Gas Corp delen.

Magnolia Oil & Gas Corp is gevestigd in in . Magnolia Oil & Gas telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Magnolia Oil & Gas Corp.

Magnolia Oil & Gas Corp

Aandelen Magnolia Oil & Gas kopen

Koop Magnolia Oil & Gas Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Magnolia Oil & Gas stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Magnolia Oil & Gas  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Magnolia Oil & Gas aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Magnolia Oil & Gas.

Magnolia Oil & Gas koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $24,25 -7,86%
Handelsvolume 1.369.439
Openingskoers $26,32
Hoogste koers $26,37
Laagste koers $24,02
Koersbereik $2,36
Ticker MGY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Magnolia Oil & Gas koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Magnolia Oil & Gas over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $24,25 -7,86% 1.369.439 $26,32 $26,37 $24,02
2 december 2022 $25,77 +1,34% 1.034.435 $25,43 $25,91 $25,43
1 december 2022 $25,63 -3,28% 2.033.786 $26,50 $26,79 $25,48
30 november 2022 $26,08 +0,93% 1.787.575 $25,84 $26,10 $25,40
29 november 2022 $25,33 -0,55% 1.357.450 $25,47 $25,73 $25,14

Aandelen Magnolia Oil & Gas Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Magnolia Oil & Gas? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Magnolia Oil & Gas koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Magnolia Oil & Gas te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Magnolia Oil & Gas van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Magnolia Oil & Gas over de laatste 5 handelsdagen

Magnolia Oil & Gas aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Magnolia Oil & Gas koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Magnolia Oil & Gas nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Magnolia Oil & Gas

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Magnolia Oil & Gas koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Magnolia Oil & Gas in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Magnolia Oil & Gas. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Magnolia Oil & Gas.

Magnolia Oil & Gas aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Magnolia Oil & Gas: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Magnolia Oil & Gas Corp?

De CEO van Magnolia Oil & Gas Corp is .

Wat is de actuele Magnolia Oil & Gas Corp aandelen koers?

Het Magnolia Oil & Gas Corp-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $26,32, de hoogste koers was $26,37 en de laagste koers was $24,02. De slotkoers was $24,25 en is daarmee met 5,90% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Magnolia Oil & Gas Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Magnolia Oil & Gas Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Magnolia Oil & Gas Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Magnolia Oil & Gas Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Magnolia Oil & Gas Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Magnolia Oil & Gas Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Magnolia Oil & Gas Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Magnolia Oil & Gas Corp stijgen in 2022?

Gaat Magnolia Oil & Gas Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Magnolia Oil & Gas Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Magnolia Oil & Gas Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Magnolia Oil & Gas Corp aandelen kopen?

Magnolia Oil & Gas Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Magnolia Oil & Gas Corp aandelen kopen:

Andere aandelen