MagnaChip Semiconductor Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel MagnaChip Semiconductor Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van MagnaChip Semiconductor, wat de huidige verwachtingen zijn van MagnaChip Semiconductoren hoe de toekomst eruit zal zien voor MagnaChip Semiconductor. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over MagnaChip Semiconductor Corp delen.

MagnaChip Semiconductor Corp is gevestigd in 74 Rue De Merl in Luxembourg. MagnaChip Semiconductor telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Young-Joon Kim is de CEO van MagnaChip Semiconductor Corp.

MagnaChip Semiconductor Corp

Aandelen MagnaChip Semiconductor kopen

Koop MagnaChip Semiconductor Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de MagnaChip Semiconductor stock koers van de afgelopen periode. Aandeel MagnaChip Semiconductor  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de MagnaChip Semiconductor aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van MagnaChip Semiconductor.

MagnaChip Semiconductor koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $10,52 +0,57%
Handelsvolume 329.745
Openingskoers $10,46
Hoogste koers $10,61
Laagste koers $10,38
Koersbereik $0,23
Ticker MX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de MagnaChip Semiconductor koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen MagnaChip Semiconductor over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $10,52 +0,57% 329.745 $10,46 $10,61 $10,38
27 september 2022 $10,51 -0,28% 209.779 $10,54 $10,60 $10,31
26 september 2022 $10,40 0,00% 440.147 $10,40 $10,76 $10,32
23 september 2022 $10,49 -0,66% 605.721 $10,56 $10,68 $10,17
22 september 2022 $10,69 -3,78% 367.948 $11,11 $11,13 $10,58

Aandelen MagnaChip Semiconductor Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van MagnaChip Semiconductor? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de MagnaChip Semiconductor koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van MagnaChip Semiconductor te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van MagnaChip Semiconductor van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel MagnaChip Semiconductor over de laatste 5 handelsdagen

MagnaChip Semiconductor aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de MagnaChip Semiconductor koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende MagnaChip Semiconductor nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van MagnaChip Semiconductor

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun MagnaChip Semiconductor koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van MagnaChip Semiconductor in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor MagnaChip Semiconductor. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van MagnaChip Semiconductor.

MagnaChip Semiconductor aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

MagnaChip Semiconductor: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van MagnaChip Semiconductor Corp?

De CEO van MagnaChip Semiconductor Corp is Young-Joon Kim.

Wat is de actuele MagnaChip Semiconductor Corp aandelen koers?

Het MagnaChip Semiconductor Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $10,46, de hoogste koers was $10,61 en de laagste koers was $10,38. De slotkoers was $10,52 en is daarmee met 0,10% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om MagnaChip Semiconductor Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om MagnaChip Semiconductor Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van MagnaChip Semiconductor Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. MagnaChip Semiconductor Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de MagnaChip Semiconductor Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor MagnaChip Semiconductor Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van MagnaChip Semiconductor Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van MagnaChip Semiconductor Corp stijgen in 2022?

Gaat MagnaChip Semiconductor Corp volgend jaar in de prijs omhoog? MagnaChip Semiconductor Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van MagnaChip Semiconductor Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog MagnaChip Semiconductor Corp aandelen kopen?

MagnaChip Semiconductor Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je MagnaChip Semiconductor Corp aandelen kopen:

Andere aandelen