Macquarie Infrastructure Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Macquarie Infrastructure Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Macquarie Infrastructure, wat de huidige verwachtingen zijn van Macquarie Infrastructureen hoe de toekomst eruit zal zien voor Macquarie Infrastructure. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Macquarie Infrastructure Corp delen.

Macquarie Infrastructure Corp is gevestigd in New York in US. Macquarie Infrastructure telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Christopher Frost is de CEO van Macquarie Infrastructure Corp.

Macquarie Infrastructure Corp

Aandelen Macquarie Infrastructure kopen

Koop Macquarie Infrastructure Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Macquarie Infrastructure stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Macquarie Infrastructure  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Macquarie Infrastructure aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Macquarie Infrastructure.

Macquarie Infrastructure koers

Datum 20 juli 2022
Slotkoers $4,09 0,00%
Handelsvolume 1.945.952
Openingskoers $4,09
Hoogste koers $4,10
Laagste koers $4,08
Koersbereik $0,02
Ticker MIC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Macquarie Infrastructure koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Macquarie Infrastructure over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 juli 2022 $4,09 0,00% 1.945.952 $4,09 $4,10 $4,08
19 juli 2022 $4,09 0,00% 1.648.538 $4,09 $4,10 $4,08
18 juli 2022 $4,09 0,00% 1.903.175 $4,09 $4,09 $4,08
15 juli 2022 $4,07 -0,25% 20.939.757 $4,08 $4,09 $4,04
14 juli 2022 $4,06 -0,25% 2.121.227 $4,07 $4,08 $4,05

Aandelen Macquarie Infrastructure Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Macquarie Infrastructure? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Macquarie Infrastructure koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Macquarie Infrastructure te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Macquarie Infrastructure van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Macquarie Infrastructure over de laatste 5 handelsdagen

Macquarie Infrastructure aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Macquarie Infrastructure koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Macquarie Infrastructure nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Macquarie Infrastructure

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Macquarie Infrastructure koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Macquarie Infrastructure in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Macquarie Infrastructure. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Macquarie Infrastructure.

Macquarie Infrastructure aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Macquarie Infrastructure: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Macquarie Infrastructure Corp?

De CEO van Macquarie Infrastructure Corp is Christopher Frost.

Wat is de actuele Macquarie Infrastructure Corp aandelen koers?

Het Macquarie Infrastructure Corp-aandeel had op 20-07-2022 een openingskoers van $4,09, de hoogste koers was $4,10 en de laagste koers was $4,08. De slotkoers was $4,09 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Macquarie Infrastructure Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Macquarie Infrastructure Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Macquarie Infrastructure Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Macquarie Infrastructure Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Macquarie Infrastructure Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Macquarie Infrastructure Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Macquarie Infrastructure Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Macquarie Infrastructure Corp stijgen in 2022?

Gaat Macquarie Infrastructure Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Macquarie Infrastructure Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Macquarie Infrastructure Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Macquarie Infrastructure Corp aandelen kopen?

Macquarie Infrastructure Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Macquarie Infrastructure Corp aandelen kopen:

Andere aandelen