Mack-Cali Realty Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Mack-Cali Realty Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Mack-Cali Realty, wat de huidige verwachtingen zijn van Mack-Cali Realtyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Mack-Cali Realty. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Mack-Cali Realty Corp. delen.

Mack-Cali Realty Corp. is gevestigd in in . Mack-Cali Realty telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Mack-Cali Realty Corp..

Mack-Cali Realty Corp.

Aandelen Mack-Cali Realty kopen

Koop Mack-Cali Realty Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Mack-Cali Realty stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Mack-Cali Realty  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Mack-Cali Realty aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Mack-Cali Realty.

Mack-Cali Realty koers

Datum 29 november 2021
Slotkoers $17,09 -2,62%
Handelsvolume 1.396.109
Openingskoers $17,55
Hoogste koers $17,57
Laagste koers $16,92
Koersbereik $0,65
Ticker CLI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Mack-Cali Realty koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Mack-Cali Realty over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 november 2021 $17,09 -2,62% 1.396.109 $17,55 $17,57 $16,92
26 november 2021 $17,53 -1,35% 700.029 $17,77 $17,94 $16,97
24 november 2021 $18,38 +0,82% 608.581 $18,23 $18,39 $18,04
23 november 2021 $18,32 +0,16% 507.195 $18,29 $18,44 $18,18
22 november 2021 $18,29 +1,39% 905.625 $18,04 $18,46 $17,81

Aandelen Mack-Cali Realty Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Mack-Cali Realty? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Mack-Cali Realty koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Mack-Cali Realty te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Mack-Cali Realty van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Mack-Cali Realty over de laatste 5 handelsdagen

Mack-Cali Realty aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Mack-Cali Realty koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Mack-Cali Realty nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Mack-Cali Realty

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Mack-Cali Realty koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Mack-Cali Realty in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Mack-Cali Realty. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Mack-Cali Realty.

Mack-Cali Realty aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Mack-Cali Realty: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Mack-Cali Realty Corp.?

De CEO van Mack-Cali Realty Corp. is .

Wat is de actuele Mack-Cali Realty Corp. aandelen koers?

Het Mack-Cali Realty Corp.-aandeel had op 29-11-2021 een openingskoers van $17,55, de hoogste koers was $17,57 en de laagste koers was $16,92. De slotkoers was $17,09 en is daarmee met 2,51% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Mack-Cali Realty Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Mack-Cali Realty Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Mack-Cali Realty Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Mack-Cali Realty Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Mack-Cali Realty Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Mack-Cali Realty Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Mack-Cali Realty Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Mack-Cali Realty Corp. stijgen in 2022?

Gaat Mack-Cali Realty Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Mack-Cali Realty Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Mack-Cali Realty Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Mack-Cali Realty Corp. aandelen kopen?

Mack-Cali Realty Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Mack-Cali Realty Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen