LyondellBasell Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel LyondellBasell Industries NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van LyondellBasell Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van LyondellBasell Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor LyondellBasell Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over LyondellBasell Industries NV delen.

LyondellBasell Industries NV is gevestigd in 4th Floor One Vine Street in United Kingdom. LyondellBasell Industries telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. James Gallogly is de CEO van LyondellBasell Industries NV.

LyondellBasell Industries NV

Aandelen LyondellBasell Industries kopen

Koop LyondellBasell Industries NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de LyondellBasell Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel LyondellBasell Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de LyondellBasell Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van LyondellBasell Industries.

LyondellBasell Industries koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $80,12 +0,06%
Handelsvolume 2.551.062
Openingskoers $80,07
Hoogste koers $81,25
Laagste koers $79,78
Koersbereik $1,47
Ticker LYB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de LyondellBasell Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen LyondellBasell Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $80,12 +0,06% 2.551.062 $80,07 $81,25 $79,78
5 oktober 2022 $80,89 +1,44% 2.669.692 $79,74 $81,60 $79,24
4 oktober 2022 $81,07 +2,44% 2.706.205 $79,14 $81,35 $79,14
3 oktober 2022 $78,22 +1,58% 2.819.445 $77,00 $78,78 $76,29
29 september 2022 $74,81 +0,51% 2.725.717 $74,43 $74,94 $73,24

Aandelen LyondellBasell Industries NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van LyondellBasell Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de LyondellBasell Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van LyondellBasell Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van LyondellBasell Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel LyondellBasell Industries over de laatste 5 handelsdagen

LyondellBasell Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de LyondellBasell Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende LyondellBasell Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van LyondellBasell Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun LyondellBasell Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van LyondellBasell Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor LyondellBasell Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van LyondellBasell Industries.

LyondellBasell Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

LyondellBasell Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van LyondellBasell Industries NV?

De CEO van LyondellBasell Industries NV is James Gallogly.

Wat is de actuele LyondellBasell Industries NV aandelen koers?

Het LyondellBasell Industries NV-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $80,07, de hoogste koers was $81,25 en de laagste koers was $79,78. De slotkoers was $80,12 en is daarmee met 0,95% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om LyondellBasell Industries NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om LyondellBasell Industries NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van LyondellBasell Industries NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. LyondellBasell Industries NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de LyondellBasell Industries NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor LyondellBasell Industries NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van LyondellBasell Industries NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van LyondellBasell Industries NV stijgen in 2022?

Gaat LyondellBasell Industries NV volgend jaar in de prijs omhoog? LyondellBasell Industries NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van LyondellBasell Industries NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog LyondellBasell Industries NV aandelen kopen?

LyondellBasell Industries NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je LyondellBasell Industries NV aandelen kopen:

Andere aandelen