Luxfer Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Luxfer Holdings PLC bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Luxfer Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Luxfer Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Luxfer Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Luxfer Holdings PLC delen.

Luxfer Holdings PLC is gevestigd in Salford in United Kingdom. Luxfer Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Brian Purves is de CEO van Luxfer Holdings PLC.

Luxfer Holdings PLC

Aandelen Luxfer Holdings kopen

Koop Luxfer Holdings PLC aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Luxfer Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Luxfer Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Luxfer Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Luxfer Holdings.

Luxfer Holdings koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $14,26 -2,79%
Handelsvolume 49.819
Openingskoers $14,67
Hoogste koers $14,67
Laagste koers $14,12
Koersbereik $0,55
Ticker LXFR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Luxfer Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Luxfer Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $14,26 -2,79% 49.819 $14,67 $14,67 $14,12
2 december 2022 $14,73 -0,94% 81.479 $14,87 $14,90 $14,49
1 december 2022 $14,99 +1,97% 120.063 $14,70 $15,03 $14,48
30 november 2022 $14,66 -2,14% 110.753 $14,98 $14,98 $14,44
29 november 2022 $15,00 -0,27% 30.968 $15,04 $15,24 $14,99

Aandelen Luxfer Holdings PLC koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Luxfer Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Luxfer Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Luxfer Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Luxfer Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Luxfer Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Luxfer Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Luxfer Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Luxfer Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Luxfer Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Luxfer Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Luxfer Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Luxfer Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Luxfer Holdings.

Luxfer Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Luxfer Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Luxfer Holdings PLC?

De CEO van Luxfer Holdings PLC is Brian Purves.

Wat is de actuele Luxfer Holdings PLC aandelen koers?

Het Luxfer Holdings PLC-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $14,67, de hoogste koers was $14,67 en de laagste koers was $14,12. De slotkoers was $14,26 en is daarmee met 3,19% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Luxfer Holdings PLC kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Luxfer Holdings PLC te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Luxfer Holdings PLC te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Luxfer Holdings PLC wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Luxfer Holdings PLC koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Luxfer Holdings PLC ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Luxfer Holdings PLC? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Luxfer Holdings PLC stijgen in 2022?

Gaat Luxfer Holdings PLC volgend jaar in de prijs omhoog? Luxfer Holdings PLC is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Luxfer Holdings PLC en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Luxfer Holdings PLC aandelen kopen?

Luxfer Holdings PLC aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Luxfer Holdings PLC aandelen kopen:

Andere aandelen