Longview Acquisition Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Longview Acquisition Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Longview Acquisition, wat de huidige verwachtingen zijn van Longview Acquisitionen hoe de toekomst eruit zal zien voor Longview Acquisition. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Longview Acquisition Corp delen.

Longview Acquisition Corp is gevestigd in in . Longview Acquisition telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Longview Acquisition Corp.

Longview Acquisition Corp

Aandelen Longview Acquisition kopen

Koop Longview Acquisition Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Longview Acquisition stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Longview Acquisition  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Longview Acquisition aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Longview Acquisition.

Longview Acquisition koers

Datum 29 januari 2021
Slotkoers $18,45 +3,89%
Handelsvolume 2.110.563
Openingskoers $17,76
Hoogste koers $18,97
Laagste koers $17,28
Koersbereik $1,69
Ticker LGVW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Longview Acquisition koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Longview Acquisition over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 januari 2021 $18,45 +3,89% 2.110.563 $17,76 $18,97 $17,28
31 december 2020 $19,79 -1,54% 1.824.388 $20,10 $20,40 $19,04
30 november 2020 $15,75 -8,22% 8.525.143 $17,16 $17,18 $14,32
30 oktober 2020 $9,79 +0,93% 162.262 $9,70 $9,79 $9,67
30 september 2020 $9,82 -0,30% 35.685 $9,85 $9,88 $9,82

Aandelen Longview Acquisition Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Longview Acquisition? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Longview Acquisition koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Longview Acquisition te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Longview Acquisition van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Longview Acquisition over de laatste 5 handelsdagen

Longview Acquisition aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Longview Acquisition koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Longview Acquisition nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Longview Acquisition

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Longview Acquisition koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Longview Acquisition in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Longview Acquisition. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Longview Acquisition.

Longview Acquisition aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Longview Acquisition: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Longview Acquisition Corp?

De CEO van Longview Acquisition Corp is .

Wat is de actuele Longview Acquisition Corp aandelen koers?

Het Longview Acquisition Corp-aandeel had op 29-01-2021 een openingskoers van $17,76, de hoogste koers was $18,97 en de laagste koers was $17,28. De slotkoers was $18,45 en is daarmee met 6,77% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Longview Acquisition Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Longview Acquisition Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Longview Acquisition Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Longview Acquisition Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Longview Acquisition Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Longview Acquisition Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Longview Acquisition Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Longview Acquisition Corp stijgen in 2022?

Gaat Longview Acquisition Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Longview Acquisition Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Longview Acquisition Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Longview Acquisition Corp aandelen kopen?

Longview Acquisition Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Longview Acquisition Corp aandelen kopen:

Andere aandelen