Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima, wat de huidige verwachtingen zijn van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonimaen hoe de toekomst eruit zal zien voor Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima delen.

Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima is gevestigd in Buenos Aires in Argentina. Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Sergio Damian Faifman is de CEO van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima.

Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima

Aandelen Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima kopen

Koop Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima.

Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $6,07 -3,65%
Handelsvolume 45.468
Openingskoers $6,30
Hoogste koers $6,34
Laagste koers $6,05
Koersbereik $0,29
Ticker LOMA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $6,07 -3,65% 45.468 $6,30 $6,34 $6,05
7 december 2022 $6,29 +0,32% 200.777 $6,27 $6,44 $6,20
6 december 2022 $6,32 +0,80% 107.857 $6,27 $6,33 $6,11
5 december 2022 $6,24 -3,55% 125.324 $6,47 $6,54 $6,22
2 december 2022 $6,41 -1,99% 232.744 $6,54 $6,58 $6,41

Aandelen Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima over de laatste 5 handelsdagen

Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima.

Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima?

De CEO van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima is Sergio Damian Faifman.

Wat is de actuele Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandelen koers?

Het Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $6,30, de hoogste koers was $6,34 en de laagste koers was $6,05. De slotkoers was $6,07 en is daarmee met 3,50% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima stijgen in 2022?

Gaat Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima volgend jaar in de prijs omhoog? Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandelen kopen?

Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Loma Negra Compania Industrial Argentina Sociedad Anonima aandelen kopen:

Andere aandelen