Live Nation Entertainment Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Live Nation Entertainment Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Live Nation Entertainment, wat de huidige verwachtingen zijn van Live Nation Entertainmenten hoe de toekomst eruit zal zien voor Live Nation Entertainment. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Live Nation Entertainment Inc delen.

Live Nation Entertainment Inc is gevestigd in Beverly Hills in US. Live Nation Entertainment telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Michael Rapino is de CEO van Live Nation Entertainment Inc.

Live Nation Entertainment Inc

Aandelen Live Nation Entertainment kopen

Koop Live Nation Entertainment Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Live Nation Entertainment stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Live Nation Entertainment  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Live Nation Entertainment aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Live Nation Entertainment.

Live Nation Entertainment koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $75,26 -1,61%
Handelsvolume 1.688.322
Openingskoers $76,49
Hoogste koers $76,77
Laagste koers $74,17
Koersbereik $2,60
Ticker LYV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Live Nation Entertainment koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Live Nation Entertainment over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $75,26 -1,61% 1.688.322 $76,49 $76,77 $74,17
28 september 2022 $77,77 +2,92% 2.257.303 $75,56 $78,68 $75,07
27 september 2022 $75,03 -0,39% 1.830.298 $75,32 $76,49 $73,89
26 september 2022 $73,78 -1,35% 1.607.447 $74,79 $76,38 $73,69
23 september 2022 $75,27 -1,41% 3.640.113 $76,35 $76,83 $73,35

Aandelen Live Nation Entertainment Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Live Nation Entertainment? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Live Nation Entertainment koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Live Nation Entertainment te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Live Nation Entertainment van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Live Nation Entertainment over de laatste 5 handelsdagen

Live Nation Entertainment aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Live Nation Entertainment koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Live Nation Entertainment nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Live Nation Entertainment

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Live Nation Entertainment koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Live Nation Entertainment in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Live Nation Entertainment. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Live Nation Entertainment.

Live Nation Entertainment aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Live Nation Entertainment: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Live Nation Entertainment Inc?

De CEO van Live Nation Entertainment Inc is Michael Rapino.

Wat is de actuele Live Nation Entertainment Inc aandelen koers?

Het Live Nation Entertainment Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $76,49, de hoogste koers was $76,77 en de laagste koers was $74,17. De slotkoers was $75,26 en is daarmee met 3,23% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Live Nation Entertainment Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Live Nation Entertainment Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Live Nation Entertainment Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Live Nation Entertainment Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Live Nation Entertainment Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Live Nation Entertainment Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Live Nation Entertainment Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Live Nation Entertainment Inc stijgen in 2022?

Gaat Live Nation Entertainment Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Live Nation Entertainment Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Live Nation Entertainment Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Live Nation Entertainment Inc aandelen kopen?

Live Nation Entertainment Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Live Nation Entertainment Inc aandelen kopen:

Andere aandelen