Lithium Americas Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Lithium Americas Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Lithium Americas, wat de huidige verwachtingen zijn van Lithium Americasen hoe de toekomst eruit zal zien voor Lithium Americas. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Lithium Americas Corp delen.

Lithium Americas Corp is gevestigd in Vancouver in Canada. Lithium Americas telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. W. Thomas Hodgson is de CEO van Lithium Americas Corp.

Lithium Americas Corp

Aandelen Lithium Americas kopen

Koop Lithium Americas Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Lithium Americas stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Lithium Americas  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Lithium Americas aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Lithium Americas.

Lithium Americas koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $28,52 +1,13%
Handelsvolume 2.061.860
Openingskoers $28,20
Hoogste koers $28,84
Laagste koers $27,82
Koersbereik $1,02
Ticker LAC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Lithium Americas koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Lithium Americas over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $28,52 +1,13% 2.061.860 $28,20 $28,84 $27,82
3 oktober 2022 $27,05 +2,11% 1.430.823 $26,49 $27,30 $25,93
29 september 2022 $26,48 -3,53% 1.884.365 $27,45 $27,53 $26,17
28 september 2022 $27,79 +5,99% 1.904.914 $26,22 $27,82 $26,01
27 september 2022 $26,34 -1,72% 1.446.068 $26,80 $27,14 $26,04

Aandelen Lithium Americas Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Lithium Americas? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Lithium Americas koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Lithium Americas te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Lithium Americas van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Lithium Americas over de laatste 5 handelsdagen

Lithium Americas aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Lithium Americas koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Lithium Americas nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Lithium Americas

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Lithium Americas koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Lithium Americas in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Lithium Americas. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Lithium Americas.

Lithium Americas aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Lithium Americas: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Lithium Americas Corp?

De CEO van Lithium Americas Corp is W. Thomas Hodgson.

Wat is de actuele Lithium Americas Corp aandelen koers?

Het Lithium Americas Corp-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $28,20, de hoogste koers was $28,84 en de laagste koers was $27,82. De slotkoers was $28,52 en is daarmee met 5,43% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Lithium Americas Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Lithium Americas Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Lithium Americas Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Lithium Americas Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Lithium Americas Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Lithium Americas Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Lithium Americas Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Lithium Americas Corp stijgen in 2022?

Gaat Lithium Americas Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Lithium Americas Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Lithium Americas Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Lithium Americas Corp aandelen kopen?

Lithium Americas Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Lithium Americas Corp aandelen kopen:

Andere aandelen