Lions Gate Entertainment Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Lions Gate Entertainment Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Lions Gate Entertainment, wat de huidige verwachtingen zijn van Lions Gate Entertainmenten hoe de toekomst eruit zal zien voor Lions Gate Entertainment. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Lions Gate Entertainment Corp. delen.

Lions Gate Entertainment Corp. is gevestigd in Santa Monica in US. Lions Gate Entertainment telt momenteel 3.500 werknemers en is actief in de sector Information. Jon Feltheimer is de CEO van Lions Gate Entertainment Corp..

Lions Gate Entertainment Corp.

Aandelen Lions Gate Entertainment kopen

Koop Lions Gate Entertainment Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Lions Gate Entertainment stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Lions Gate Entertainment  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Lions Gate Entertainment aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Lions Gate Entertainment.

Lions Gate Entertainment koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $7,71 +0,65%
Handelsvolume 820.695
Openingskoers $7,66
Hoogste koers $8,05
Laagste koers $7,66
Koersbereik $0,39
Ticker LGF.A
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Lions Gate Entertainment koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Lions Gate Entertainment over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $7,71 +0,65% 820.695 $7,66 $8,05 $7,66
2 december 2022 $7,78 +9,12% 699.278 $7,13 $7,79 $6,95
1 december 2022 $7,23 -5,61% 722.285 $7,66 $7,77 $7,23
30 november 2022 $7,64 -1,55% 1.278.090 $7,76 $7,76 $7,30
29 november 2022 $7,60 -0,52% 3.086.757 $7,64 $7,78 $7,49

Aandelen Lions Gate Entertainment Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Lions Gate Entertainment? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Lions Gate Entertainment koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Lions Gate Entertainment te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Lions Gate Entertainment van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Lions Gate Entertainment over de laatste 5 handelsdagen

Lions Gate Entertainment aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Lions Gate Entertainment koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Lions Gate Entertainment nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Lions Gate Entertainment

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Lions Gate Entertainment koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Lions Gate Entertainment in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Lions Gate Entertainment. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Lions Gate Entertainment.

Lions Gate Entertainment aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Lions Gate Entertainment: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Lions Gate Entertainment Corp.?

De CEO van Lions Gate Entertainment Corp. is Jon Feltheimer.

Wat is de actuele Lions Gate Entertainment Corp. aandelen koers?

Het Lions Gate Entertainment Corp.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $7,66, de hoogste koers was $8,05 en de laagste koers was $7,66. De slotkoers was $7,71 en is daarmee met 0,90% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Lions Gate Entertainment Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Lions Gate Entertainment Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Lions Gate Entertainment Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Lions Gate Entertainment Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Lions Gate Entertainment Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Lions Gate Entertainment Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Lions Gate Entertainment Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Lions Gate Entertainment Corp. stijgen in 2022?

Gaat Lions Gate Entertainment Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Lions Gate Entertainment Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Lions Gate Entertainment Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Lions Gate Entertainment Corp. aandelen kopen?

Lions Gate Entertainment Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Lions Gate Entertainment Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen