Lincoln National Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Lincoln National Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Lincoln National, wat de huidige verwachtingen zijn van Lincoln Nationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Lincoln National. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Lincoln National Corp. delen.

Lincoln National Corp. is gevestigd in Radnor in US. Lincoln National telt momenteel 9.047 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Dennis Glass is de CEO van Lincoln National Corp..

Lincoln National Corp.

Aandelen Lincoln National kopen

Koop Lincoln National Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Lincoln National stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Lincoln National  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Lincoln National aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Lincoln National.

Lincoln National koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $37,74 -2,10%
Handelsvolume 1.476.969
Openingskoers $38,55
Hoogste koers $38,57
Laagste koers $37,47
Koersbereik $1,10
Ticker LNC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Lincoln National koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Lincoln National over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $37,74 -2,10% 1.476.969 $38,55 $38,57 $37,47
2 december 2022 $38,82 +1,07% 1.612.629 $38,41 $38,93 $38,41
1 december 2022 $38,73 -1,38% 2.045.092 $39,27 $39,40 $38,57
30 november 2022 $38,94 +2,80% 3.001.384 $37,88 $38,96 $36,82
29 november 2022 $38,09 +0,82% 2.044.903 $37,78 $38,31 $37,46

Aandelen Lincoln National Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Lincoln National? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Lincoln National koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Lincoln National te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Lincoln National van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Lincoln National over de laatste 5 handelsdagen

Lincoln National aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Lincoln National koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Lincoln National nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Lincoln National

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Lincoln National koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Lincoln National in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Lincoln National. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Lincoln National.

Lincoln National aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Lincoln National: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Lincoln National Corp.?

De CEO van Lincoln National Corp. is Dennis Glass.

Wat is de actuele Lincoln National Corp. aandelen koers?

Het Lincoln National Corp.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $38,55, de hoogste koers was $38,57 en de laagste koers was $37,47. De slotkoers was $37,74 en is daarmee met 2,78% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Lincoln National Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Lincoln National Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Lincoln National Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Lincoln National Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Lincoln National Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Lincoln National Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Lincoln National Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Lincoln National Corp. stijgen in 2022?

Gaat Lincoln National Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Lincoln National Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Lincoln National Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Lincoln National Corp. aandelen kopen?

Lincoln National Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Lincoln National Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen