LightInTheBox Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel LightInTheBox Holding Co Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van LightInTheBox Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van LightInTheBox Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor LightInTheBox Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over LightInTheBox Holding Co Ltd delen.

LightInTheBox Holding Co Ltd is gevestigd in Beijing in China (Mainland). LightInTheBox Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. He Jian is de CEO van LightInTheBox Holding Co Ltd.

LightInTheBox Holding Co Ltd

Aandelen LightInTheBox Holding kopen

Koop LightInTheBox Holding Co Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de LightInTheBox Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel LightInTheBox Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de LightInTheBox Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van LightInTheBox Holding.

LightInTheBox Holding koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $1,11 +11,00%
Handelsvolume 294.234
Openingskoers $1,00
Hoogste koers $1,11
Laagste koers $0,98
Koersbereik $0,13
Ticker LITB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de LightInTheBox Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen LightInTheBox Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $1,11 +11,00% 294.234 $1,00 $1,11 $0,98
28 september 2022 $1,00 +1,01% 56.796 $0,99 $1,03 $0,98
27 september 2022 $1,00 -0,99% 208.213 $1,01 $1,05 $0,98
26 september 2022 $1,02 +2,00% 139.430 $1,00 $1,05 $1,00
23 september 2022 $1,01 -1,94% 54.622 $1,03 $1,04 $1,00

Aandelen LightInTheBox Holding Co Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van LightInTheBox Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de LightInTheBox Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van LightInTheBox Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van LightInTheBox Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel LightInTheBox Holding over de laatste 5 handelsdagen

LightInTheBox Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de LightInTheBox Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende LightInTheBox Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van LightInTheBox Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun LightInTheBox Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van LightInTheBox Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor LightInTheBox Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van LightInTheBox Holding.

LightInTheBox Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

LightInTheBox Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van LightInTheBox Holding Co Ltd?

De CEO van LightInTheBox Holding Co Ltd is He Jian.

Wat is de actuele LightInTheBox Holding Co Ltd aandelen koers?

Het LightInTheBox Holding Co Ltd-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $1,00, de hoogste koers was $1,11 en de laagste koers was $0,98. De slotkoers was $1,11 en is daarmee met 11,00% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om LightInTheBox Holding Co Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om LightInTheBox Holding Co Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van LightInTheBox Holding Co Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. LightInTheBox Holding Co Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de LightInTheBox Holding Co Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor LightInTheBox Holding Co Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van LightInTheBox Holding Co Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van LightInTheBox Holding Co Ltd stijgen in 2022?

Gaat LightInTheBox Holding Co Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? LightInTheBox Holding Co Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van LightInTheBox Holding Co Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog LightInTheBox Holding Co Ltd aandelen kopen?

LightInTheBox Holding Co Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je LightInTheBox Holding Co Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen