Leaf Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Leaf Group Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Leaf Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Leaf Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Leaf Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Leaf Group Ltd delen.

Leaf Group Ltd is gevestigd in Santa Monica in US. Leaf Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Sean Moriarty is de CEO van Leaf Group Ltd.

Leaf Group Ltd

Aandelen Leaf Group kopen

Koop Leaf Group Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Leaf Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Leaf Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Leaf Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Leaf Group.

Leaf Group koers

Datum 11 juni 2021
Slotkoers $8,49 0,00%
Handelsvolume 1.339.035
Openingskoers $8,49
Hoogste koers $8,50
Laagste koers $8,48
Koersbereik $0,02
Ticker LEAF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Leaf Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Leaf Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
11 juni 2021 $8,49 0,00% 1.339.035 $8,49 $8,50 $8,48
10 juni 2021 $8,49 +0,83% 3.609.900 $8,42 $8,50 $8,41
9 juni 2021 $8,42 0,00% 1.605.597 $8,42 $8,45 $8,40
8 juni 2021 $8,41 0,00% 2.217.119 $8,41 $8,47 $8,40
7 juni 2021 $8,40 0,00% 1.465.655 $8,40 $8,50 $8,39

Aandelen Leaf Group Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Leaf Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Leaf Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Leaf Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Leaf Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Leaf Group over de laatste 5 handelsdagen

Leaf Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Leaf Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Leaf Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Leaf Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Leaf Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Leaf Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Leaf Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Leaf Group.

Leaf Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Leaf Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Leaf Group Ltd?

De CEO van Leaf Group Ltd is Sean Moriarty.

Wat is de actuele Leaf Group Ltd aandelen koers?

Het Leaf Group Ltd-aandeel had op 11-06-2021 een openingskoers van $8,49, de hoogste koers was $8,50 en de laagste koers was $8,48. De slotkoers was $8,49 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Leaf Group Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Leaf Group Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Leaf Group Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Leaf Group Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Leaf Group Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Leaf Group Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Leaf Group Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Leaf Group Ltd stijgen in 2022?

Gaat Leaf Group Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Leaf Group Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Leaf Group Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Leaf Group Ltd aandelen kopen?

Leaf Group Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Leaf Group Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen