Lavide Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Lavide Holdings NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Lavide Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Lavide Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Lavide Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Lavide Holdings NV delen.

Lavide Holdings NV is gevestigd in Alkmaar in Netherlands. Lavide Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van Lavide Holdings NV.

Lavide Holdings NV

Aandelen Lavide Holdings kopen

Koop Lavide Holdings NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Lavide Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Lavide Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Lavide Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Lavide Holdings.

Lavide Holdings koers

Datum 3 oktober 2022
Slotkoers €0,39 +2,63%
Handelsvolume 12.447
Openingskoers €0,38
Hoogste koers €0,39
Laagste koers €0,37
Koersbereik €0,02
Ticker LVIDE
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Lavide Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Lavide Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 oktober 2022 €0,39 +2,63% 12.447 €0,38 €0,39 €0,37
29 september 2022 €0,38 -5,00% 2.863 €0,40 €0,40 €0,38
28 september 2022 €0,38 -3,06% 6.502 €0,39 €0,39 €0,38
27 september 2022 €0,39 -2,26% 1.245 €0,40 €0,40 €0,39
26 september 2022 €0,39 -2,50% 1.072 €0,40 €0,40 €0,39

Aandelen Lavide Holdings NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Lavide Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Lavide Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Lavide Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Lavide Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Lavide Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Lavide Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Lavide Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Lavide Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Lavide Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Lavide Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Lavide Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Lavide Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Lavide Holdings.

Lavide Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Lavide Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Lavide Holdings NV?

De CEO van Lavide Holdings NV is .

Wat is de actuele Lavide Holdings NV aandelen koers?

Het Lavide Holdings NV-aandeel had op 03-10-2022 een openingskoers van €0,38, de hoogste koers was €0,39 en de laagste koers was €0,37. De slotkoers was €0,39 en is daarmee met 2,63% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Lavide Holdings NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Lavide Holdings NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Lavide Holdings NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Lavide Holdings NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Lavide Holdings NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Lavide Holdings NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Lavide Holdings NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Lavide Holdings NV stijgen in 2022?

Gaat Lavide Holdings NV volgend jaar in de prijs omhoog? Lavide Holdings NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Lavide Holdings NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Lavide Holdings NV aandelen kopen?

Lavide Holdings NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Lavide Holdings NV aandelen kopen:

Andere aandelen