Ladder Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ladder Capital Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ladder Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van Ladder Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ladder Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ladder Capital Corp delen.

Ladder Capital Corp is gevestigd in New York in US. Ladder Capital telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Brian Harris is de CEO van Ladder Capital Corp.

Ladder Capital Corp

Aandelen Ladder Capital kopen

Koop Ladder Capital Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ladder Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ladder Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ladder Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ladder Capital.

Ladder Capital koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $9,74 +4,73%
Handelsvolume 2.741.705
Openingskoers $9,30
Hoogste koers $9,87
Laagste koers $9,30
Koersbereik $0,57
Ticker LADR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ladder Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ladder Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $9,74 +4,73% 2.741.705 $9,30 $9,87 $9,30
3 oktober 2022 $9,15 -2,97% 1.950.039 $9,43 $9,43 $8,67
28 september 2022 $9,75 -0,91% 845.271 $9,84 $9,86 $9,63
27 september 2022 $9,66 -2,33% 898.827 $9,89 $10,01 $9,54
26 september 2022 $9,76 -5,61% 878.725 $10,34 $10,42 $9,75

Aandelen Ladder Capital Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ladder Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ladder Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ladder Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ladder Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ladder Capital over de laatste 5 handelsdagen

Ladder Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ladder Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ladder Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ladder Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ladder Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ladder Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ladder Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ladder Capital.

Ladder Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ladder Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ladder Capital Corp?

De CEO van Ladder Capital Corp is Brian Harris.

Wat is de actuele Ladder Capital Corp aandelen koers?

Het Ladder Capital Corp-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $9,30, de hoogste koers was $9,87 en de laagste koers was $9,30. De slotkoers was $9,74 en is daarmee met 6,45% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ladder Capital Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ladder Capital Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ladder Capital Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ladder Capital Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ladder Capital Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ladder Capital Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ladder Capital Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ladder Capital Corp stijgen in 2022?

Gaat Ladder Capital Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Ladder Capital Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ladder Capital Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ladder Capital Corp aandelen kopen?

Ladder Capital Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ladder Capital Corp aandelen kopen:

Andere aandelen