L.S. Starrett Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel L.S. Starrett Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van L.S. Starrett, wat de huidige verwachtingen zijn van L.S. Starretten hoe de toekomst eruit zal zien voor L.S. Starrett. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over L.S. Starrett Co. delen.

L.S. Starrett Co. is gevestigd in in . L.S. Starrett telt momenteel 1.458 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van L.S. Starrett Co..

L.S. Starrett Co.

Aandelen L.S. Starrett kopen

Koop L.S. Starrett Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de L.S. Starrett stock koers van de afgelopen periode. Aandeel L.S. Starrett  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de L.S. Starrett aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van L.S. Starrett.

L.S. Starrett koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $8,96 -0,78%
Handelsvolume 39.214
Openingskoers $9,03
Hoogste koers $9,15
Laagste koers $8,58
Koersbereik $0,57
Ticker SCX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de L.S. Starrett koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen L.S. Starrett over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $8,96 -0,78% 39.214 $9,03 $9,15 $8,58
28 september 2022 $8,90 +1,14% 5.265 $8,80 $9,13 $8,80
27 september 2022 $8,79 -0,23% 9.939 $8,81 $8,99 $8,75
26 september 2022 $8,83 -0,23% 19.024 $8,85 $8,90 $8,70
23 september 2022 $8,75 +0,34% 19.109 $8,72 $8,91 $8,50

Aandelen L.S. Starrett Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van L.S. Starrett? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de L.S. Starrett koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van L.S. Starrett te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van L.S. Starrett van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel L.S. Starrett over de laatste 5 handelsdagen

L.S. Starrett aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de L.S. Starrett koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende L.S. Starrett nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van L.S. Starrett

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun L.S. Starrett koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van L.S. Starrett in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor L.S. Starrett. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van L.S. Starrett.

L.S. Starrett aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

L.S. Starrett: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van L.S. Starrett Co.?

De CEO van L.S. Starrett Co. is .

Wat is de actuele L.S. Starrett Co. aandelen koers?

Het L.S. Starrett Co.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $9,03, de hoogste koers was $9,15 en de laagste koers was $8,58. De slotkoers was $8,96 en is daarmee met 0,67% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om L.S. Starrett Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om L.S. Starrett Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van L.S. Starrett Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. L.S. Starrett Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de L.S. Starrett Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor L.S. Starrett Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van L.S. Starrett Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van L.S. Starrett Co. stijgen in 2022?

Gaat L.S. Starrett Co. volgend jaar in de prijs omhoog? L.S. Starrett Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van L.S. Starrett Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog L.S. Starrett Co. aandelen kopen?

L.S. Starrett Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je L.S. Starrett Co. aandelen kopen:

Andere aandelen