Kronos Worldwide Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kronos Worldwide, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kronos Worldwide, wat de huidige verwachtingen zijn van Kronos Worldwideen hoe de toekomst eruit zal zien voor Kronos Worldwide. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kronos Worldwide, Inc. delen.

Kronos Worldwide, Inc. is gevestigd in Dallas in US. Kronos Worldwide telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Robert Graham is de CEO van Kronos Worldwide, Inc..

Kronos Worldwide, Inc.

Aandelen Kronos Worldwide kopen

Koop Kronos Worldwide, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kronos Worldwide stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kronos Worldwide  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kronos Worldwide aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kronos Worldwide.

Kronos Worldwide koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $9,28 +1,98%
Handelsvolume 308.842
Openingskoers $9,10
Hoogste koers $9,45
Laagste koers $9,04
Koersbereik $0,41
Ticker KRO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Kronos Worldwide koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kronos Worldwide over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $9,28 +1,98% 308.842 $9,10 $9,45 $9,04
1 december 2022 $9,15 -1,40% 276.463 $9,28 $9,55 $9,10
30 november 2022 $9,21 -2,54% 415.112 $9,45 $9,46 $8,92
29 november 2022 $9,62 +1,80% 227.412 $9,45 $9,65 $9,45
28 november 2022 $9,42 -3,88% 265.325 $9,80 $9,89 $9,40

Aandelen Kronos Worldwide, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kronos Worldwide? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kronos Worldwide koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kronos Worldwide te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kronos Worldwide van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kronos Worldwide over de laatste 5 handelsdagen

Kronos Worldwide aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kronos Worldwide koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kronos Worldwide nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kronos Worldwide

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kronos Worldwide koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kronos Worldwide in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kronos Worldwide. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kronos Worldwide.

Kronos Worldwide aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kronos Worldwide: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kronos Worldwide, Inc.?

De CEO van Kronos Worldwide, Inc. is Robert Graham.

Wat is de actuele Kronos Worldwide, Inc. aandelen koers?

Het Kronos Worldwide, Inc.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $9,10, de hoogste koers was $9,45 en de laagste koers was $9,04. De slotkoers was $9,28 en is daarmee met 1,42% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kronos Worldwide, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kronos Worldwide, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kronos Worldwide, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kronos Worldwide, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kronos Worldwide, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kronos Worldwide, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kronos Worldwide, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kronos Worldwide, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Kronos Worldwide, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Kronos Worldwide, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kronos Worldwide, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Kronos Worldwide, Inc. aandelen kopen?

Kronos Worldwide, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kronos Worldwide, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen