KPN Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Koninklijke KPN NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van KPN, wat de huidige verwachtingen zijn van KPNen hoe de toekomst eruit zal zien voor KPN. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Koninklijke KPN NV delen.

Koninklijke KPN NV is gevestigd in Den Haag in Netherlands. KPN telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Joost Farwerck is de CEO van Koninklijke KPN NV.

Koninklijke KPN NV

Aandelen KPN kopen

Koop Koninklijke KPN NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de KPN stock koers van de afgelopen periode. Aandeel KPN  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de KPN aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van KPN.

KPN koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers €2,98 +1,71%
Handelsvolume 13.125.528
Openingskoers €2,93
Hoogste koers €3,00
Laagste koers €2,93
Koersbereik €0,07
Ticker KPN
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de KPN koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen KPN over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 €2,98 +1,71% 13.125.528 €2,93 €3,00 €2,93
30 november 2022 €2,94 +1,27% 48.347.570 €2,91 €2,94 €2,89
29 november 2022 €2,91 +0,31% 18.884.993 €2,90 €2,93 €2,88
28 november 2022 €2,91 -0,72% 10.650.666 €2,93 €2,93 €2,90
25 november 2022 €2,91 -0,38% 7.349.164 €2,92 €2,94 €2,91

Aandelen Koninklijke KPN NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van KPN? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de KPN koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van KPN te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van KPN van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel KPN over de laatste 5 handelsdagen

KPN aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de KPN koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende KPN nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van KPN

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun KPN koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van KPN in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor KPN. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van KPN.

KPN aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

KPN: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Koninklijke KPN NV?

De CEO van Koninklijke KPN NV is Joost Farwerck.

Wat is de actuele Koninklijke KPN NV aandelen koers?

Het Koninklijke KPN NV-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van €2,93, de hoogste koers was €3,00 en de laagste koers was €2,93. De slotkoers was €2,98 en is daarmee met 1,33% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Koninklijke KPN NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Koninklijke KPN NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Koninklijke KPN NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Koninklijke KPN NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Koninklijke KPN NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Koninklijke KPN NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Koninklijke KPN NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Koninklijke KPN NV stijgen in 2022?

Gaat Koninklijke KPN NV volgend jaar in de prijs omhoog? Koninklijke KPN NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Koninklijke KPN NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Koninklijke KPN NV aandelen kopen?

Koninklijke KPN NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Koninklijke KPN NV aandelen kopen:

Andere aandelen