Kosmos Energy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kosmos Energy Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kosmos Energy, wat de huidige verwachtingen zijn van Kosmos Energyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Kosmos Energy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kosmos Energy Ltd delen.

Kosmos Energy Ltd is gevestigd in Dallas in US. Kosmos Energy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Andrew Inglis is de CEO van Kosmos Energy Ltd.

Kosmos Energy Ltd

Aandelen Kosmos Energy kopen

Koop Kosmos Energy Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kosmos Energy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kosmos Energy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kosmos Energy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kosmos Energy.

Kosmos Energy koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $6,41 -0,16%
Handelsvolume 1.710.046
Openingskoers $6,42
Hoogste koers $6,50
Laagste koers $6,37
Koersbereik $0,13
Ticker KOS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Kosmos Energy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kosmos Energy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $6,41 -0,16% 1.710.046 $6,42 $6,50 $6,37
23 november 2022 $6,41 -0,08% 4.476.068 $6,42 $6,52 $6,33
22 november 2022 $6,59 +0,30% 3.940.931 $6,57 $6,64 $6,43
21 november 2022 $6,43 +2,55% 6.433.155 $6,27 $6,44 $6,06
18 november 2022 $6,50 +1,40% 5.682.890 $6,41 $6,54 $6,09

Aandelen Kosmos Energy Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kosmos Energy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kosmos Energy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kosmos Energy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kosmos Energy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kosmos Energy over de laatste 5 handelsdagen

Kosmos Energy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kosmos Energy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kosmos Energy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kosmos Energy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kosmos Energy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kosmos Energy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kosmos Energy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kosmos Energy.

Kosmos Energy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kosmos Energy: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kosmos Energy Ltd?

De CEO van Kosmos Energy Ltd is Andrew Inglis.

Wat is de actuele Kosmos Energy Ltd aandelen koers?

Het Kosmos Energy Ltd-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $6,42, de hoogste koers was $6,50 en de laagste koers was $6,37. De slotkoers was $6,41 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kosmos Energy Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kosmos Energy Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kosmos Energy Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kosmos Energy Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kosmos Energy Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kosmos Energy Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kosmos Energy Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kosmos Energy Ltd stijgen in 2022?

Gaat Kosmos Energy Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Kosmos Energy Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kosmos Energy Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Kosmos Energy Ltd aandelen kopen?

Kosmos Energy Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kosmos Energy Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen