Knight-Swift Transportation Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Knight-Swift Transportation Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Knight-Swift Transportation Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Knight-Swift Transportation Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Knight-Swift Transportation Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Knight-Swift Transportation Holdings Inc delen.

Knight-Swift Transportation Holdings Inc is gevestigd in in . Knight-Swift Transportation Holdings telt momenteel 25.400 werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van Knight-Swift Transportation Holdings Inc.

Knight-Swift Transportation Holdings Inc

Aandelen Knight-Swift Transportation Holdings kopen

Koop Knight-Swift Transportation Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Knight-Swift Transportation Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Knight-Swift Transportation Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Knight-Swift Transportation Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Knight-Swift Transportation Holdings.

Knight-Swift Transportation Holdings koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $54,61 +1,00%
Handelsvolume 374.941
Openingskoers $54,07
Hoogste koers $54,70
Laagste koers $53,76
Koersbereik $0,94
Ticker KNX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Knight-Swift Transportation Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Knight-Swift Transportation Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $54,61 +1,00% 374.941 $54,07 $54,70 $53,76
23 november 2022 $54,01 +0,88% 971.653 $53,54 $54,29 $53,23
22 november 2022 $53,60 -1,38% 1.775.888 $54,35 $54,80 $53,15
21 november 2022 $54,05 -1,06% 1.772.698 $54,63 $55,20 $53,92
18 november 2022 $54,73 +0,87% 2.088.022 $54,26 $54,86 $53,41

Aandelen Knight-Swift Transportation Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Knight-Swift Transportation Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Knight-Swift Transportation Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Knight-Swift Transportation Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Knight-Swift Transportation Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Knight-Swift Transportation Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Knight-Swift Transportation Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Knight-Swift Transportation Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Knight-Swift Transportation Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Knight-Swift Transportation Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Knight-Swift Transportation Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Knight-Swift Transportation Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Knight-Swift Transportation Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Knight-Swift Transportation Holdings.

Knight-Swift Transportation Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Knight-Swift Transportation Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Knight-Swift Transportation Holdings Inc?

De CEO van Knight-Swift Transportation Holdings Inc is .

Wat is de actuele Knight-Swift Transportation Holdings Inc aandelen koers?

Het Knight-Swift Transportation Holdings Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $54,07, de hoogste koers was $54,70 en de laagste koers was $53,76. De slotkoers was $54,61 en is daarmee met 1,11% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Knight-Swift Transportation Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Knight-Swift Transportation Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Knight-Swift Transportation Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Knight-Swift Transportation Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Knight-Swift Transportation Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Knight-Swift Transportation Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Knight-Swift Transportation Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Knight-Swift Transportation Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Knight-Swift Transportation Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Knight-Swift Transportation Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Knight-Swift Transportation Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Knight-Swift Transportation Holdings Inc aandelen kopen?

Knight-Swift Transportation Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Knight-Swift Transportation Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen