KKR Real Estate Finance Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel KKR Real Estate Finance Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van KKR Real Estate Finance Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van KKR Real Estate Finance Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor KKR Real Estate Finance Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over KKR Real Estate Finance Trust Inc delen.

KKR Real Estate Finance Trust Inc is gevestigd in New York in US. KKR Real Estate Finance Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Matthew Salem is de CEO van KKR Real Estate Finance Trust Inc.

KKR Real Estate Finance Trust Inc

Aandelen KKR Real Estate Finance Trust kopen

Koop KKR Real Estate Finance Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de KKR Real Estate Finance Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel KKR Real Estate Finance Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de KKR Real Estate Finance Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van KKR Real Estate Finance Trust.

KKR Real Estate Finance Trust koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $17,58 +1,21%
Handelsvolume 834.538
Openingskoers $17,37
Hoogste koers $17,74
Laagste koers $17,25
Koersbereik $0,48
Ticker KREF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de KKR Real Estate Finance Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen KKR Real Estate Finance Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $17,58 +1,21% 834.538 $17,37 $17,74 $17,25
27 september 2022 $17,22 -3,31% 747.916 $17,81 $17,81 $17,12
26 september 2022 $17,41 -3,60% 920.568 $18,06 $18,14 $17,22
23 september 2022 $18,09 -1,15% 643.669 $18,30 $18,35 $17,86
22 september 2022 $18,55 -2,93% 445.712 $19,11 $19,13 $18,52

Aandelen KKR Real Estate Finance Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van KKR Real Estate Finance Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de KKR Real Estate Finance Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van KKR Real Estate Finance Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van KKR Real Estate Finance Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel KKR Real Estate Finance Trust over de laatste 5 handelsdagen

KKR Real Estate Finance Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de KKR Real Estate Finance Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende KKR Real Estate Finance Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van KKR Real Estate Finance Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun KKR Real Estate Finance Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van KKR Real Estate Finance Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor KKR Real Estate Finance Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van KKR Real Estate Finance Trust.

KKR Real Estate Finance Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

KKR Real Estate Finance Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van KKR Real Estate Finance Trust Inc?

De CEO van KKR Real Estate Finance Trust Inc is Matthew Salem.

Wat is de actuele KKR Real Estate Finance Trust Inc aandelen koers?

Het KKR Real Estate Finance Trust Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $17,37, de hoogste koers was $17,74 en de laagste koers was $17,25. De slotkoers was $17,58 en is daarmee met 2,09% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om KKR Real Estate Finance Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om KKR Real Estate Finance Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van KKR Real Estate Finance Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. KKR Real Estate Finance Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de KKR Real Estate Finance Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor KKR Real Estate Finance Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van KKR Real Estate Finance Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van KKR Real Estate Finance Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat KKR Real Estate Finance Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? KKR Real Estate Finance Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van KKR Real Estate Finance Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog KKR Real Estate Finance Trust Inc aandelen kopen?

KKR Real Estate Finance Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je KKR Real Estate Finance Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen